Αρχική » Σπόνσορας Aaron Singerman: από την Ηρωίνη στην καθοδήγηση των bodybuilders

Σπόνσορας Aaron Singerman: από την Ηρωίνη στην καθοδήγηση των bodybuilders

by admin

O Aaron Singerman πρώην καθοδηγητής και σπόνσορας του Dallas Mccarver έδωσε συνέντευξη στον Dave Palumbo, όπου ανέπτυξε την άποψη για το πως μπορείς να αποκτήσεις εκατομμύρια στο χώρο του bodybuilding. Αυτό τουλάχιστον δηλώνει ο τίτλος.  HOW TO MAKE MILLIONS IN BODYBUILDING! Live w/Aaron Singerman..

dallas-live-tv-May-2017

Ποιος δεν θυμάται τις ατελείωτες συνεντεύξεις του  Aaron Singerman γύρω από το τραπέζι μαζί με τον αδικοχαμένο από τα φάρμακα  26χρονο Dallas Mccarver, που προσπαθούσε να πείσει για τις ευεργετικές ιδιότητες των αθλητικών τροφών του  Singerman.
Ο ίδιος ο Aaron Singerman ήταν ένα άτακτο παιδί που εμπότιζε με ηρωίνη το σώμα του, ως εξαρτημένος (5:36 λεπτό )  έως που αποφάσισε να βοηθά τους άλλους να αναπτύσσονται μυϊκά! στην αρχή με τον συνεταίρο του  PJ Braun, και μετέπειτα με τα  δικά του μοναδικά πλάνα.

PJ Braun και Aaron Singerman 

m0317_ft_supplement_b-b074ced0-e2a7-47ab-a93b-9835ef973f0c

Ο Aaron Singerman CEO της Redcon1 μαζί με την Dana Brooke την φίλη του Dallas  με άλλο όνομα  Ashley Mae Sebera  λόγω του απροσδόκητου θανάτου του IFBB Pro Dallas McCarver είχαν αναρτήσει μαζί video, όπου ζητούσαν την οικονομική υποστήριξη για το ίδρυμα Dallas McCarver Foundation που θα υποστηρίζε τα παιδιά και τους νέου, εδώ τα κερδισμένα εκατομμύρια από το bodybuilding δεν θα βοηθούσαν;


 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα