Αρχική » Μπορεί ο Big Ramy  ή Υπερεκτιμάται; και θα σκάσει σαν μπαλόνι !

Μπορεί ο Big Ramy  ή Υπερεκτιμάται; και θα σκάσει σαν μπαλόνι !

by admin

O Αιγύπτιος είναι στο όριο, αν και ηλικιακά είναι νεώτερος (33 ετών ) από τον Roelly Winklaar (40) τον Phil Heath (38) τον William Bonac (36) τον Dexter Jackson (49).

O Big Ramy και η εικόνα

Ο Mamdouh Mohammed Hassan Elssbiay με το μεταγενέστερο  ψευδώνυμό Big Ramy γεννήθηκε στην Αίγυπτο, από οικογένεια ψαράδων για να καταλήξει στο Κουβέιτ στην αγκαλιά του στοργικού πατέρα bader boodai.
Στα προπαγανδιστικά video βλέπουμε έναν αποφασισμένο bodybuilder που κινείται σε επαγγελματικά πλαίσια ως ένας διεκδικητής του τίτλου στο Mr. Olympia. Ο Ronnie Coleman εδώ είχε αναφέρει πως οι bodybuilders που πηγαίνουν στο γυμναστήριο Oxygen στο Κουβέιτ έχουν την ίδια διαδικασία σκέψης και έχουν κάνει τη μετακίνηση σε μια ξένη γη με την ελπίδα να επιφέρουν ουσιαστικές βελτιώσεις στο σώμα τους.  

Ο Αιγύπτιος κατάφερε κάτι εντυπωσιακό να μεγαλώσει σε μυϊκή μάζα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε προς το παρών να μην επισκέπτεται συχνά το νοσοκομείο για άμεση βοήθεια, αυτό του αναγνωρίζεται, ότι δηλαδή, άντεξε στα πειράματα. Παρόμοιες προσπάθειες κατέληξαν σε αποτυχία με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό με το τραγικό θάνατο του Dallas Mccarver σε ηλικία 26 ετών.

Εδω ένα video που ανέβηκε πέρυσι… BIG Ramy πριν 7 χρόνια!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”QS3C3MqZzU4″]


Είναι αυτό που δείχνει

Ο Ramy έχει κατηγορηθεί για το style προπόνησης του, σίγουρα δεν είναι o Lee Haney, o Levrone, o Dorian ή o Coleman αλλά φαίνεται ξεκάθαρα, ένας άνδρας που έχει ψηθεί με την προπόνηση αντιλαμβάνεται ότι, πολλά από τα στιγμιότυπα είναι στημένα.
Κατά καιρούς και εμείς εδώ ανεβάζουμε videos αλλά στην πραγματικότητα όλα αυτά είναι στα πλαίσια ενός image που δεν αντιστοιχεί με το πραγματικό. Ο Αιγύπτιος δεν έχει την φυσική κατάσταση των  προηγουμένων, κόβεται σε αναερόβια και αερόβια φάση,  η αναπνοή είναι βαριά,  η προπόνηση του είναι κυρίως στις μηχανές και λιγότερο στα ελεύθερα βάρη δες  εδώ Φωτογραφίες του Big Ramy ζορίζεται στην προπόνηση

Η ευκαιρία της αντιπαράθεσης “κουβαλά” και μια κοινωνική πραγματικότητα, ένα πολιτισμό από όπου πηγάζει και μια κρυφή ιδεολογία, μια κουλτούρα. Εάν παρατηρήσουμε προσεκτικά θα διαπιστώσουμε τις συχνές επικλήσεις στην θεϊκή δύναμη, εκ μέρους του  Ramy Mamdouh Elssbiay και ταυτόχρονα την ανάρτηση κάποιων σημασιολογικών ποστ.

Όλα αυτά όμως δεν έχουν να κάνουν με το προπονητικό υπόβαθρο και την αθλητική = εργομετρική αξιολόγηση. O Samir Bannout κατηγόρησε τους προπονητές, δείχνοντας άμεσα τον Chris Cormier. Ο Chris προπόνησε τον Big Ramy, ο οποίος είχε προπονηθεί με τους Dennis James, George Farah και Chris Aceto. Δες εδώ

Ο Πατέρας bader boodai που στηρίζει οικονομικά τον Big Ramy είχε προχωρήσει περισσότερο και πριν καιρό κατηγόρησε τον Chris Aceto, δες εδώ

To bodybuilding έχει καταλήξει να έχει προσαρμοστεί λειτουργικά στα πλαίσια ενός βιοχημικού εργαστηρίου όπου οι ινσουλίνες κυριαρχούν, σε συνδυασμό με τα πεπτίδια τις αυξητικές ορμόνες και μεγάλες ποσότητες τεστοστερόνης. Χθες ο King Kamali τα πήρε στο κρανίο και ανέφερε πως θα πρότεινε στον Big Ramy ένα old school πλάνο προετοιμασίας. Εννοεί βούρδουλα και προπονητικό νταηλίκι με ελεύθερα βάρη.

Σε συνδυασμό με εμβόλιμη αεροβίωση και μέσα έξω διατροφικά πλανά φορτώματος με υδατάνθρακες συνδυασμένους με λελογισμένη χρήση ινσουλίνης. Τώρα, κάνεις δεν ρώτησε τον Αιγύπτιο που έχει μάθει αλλιώς! εάν μπορεί να γίνει αυτό που λέει ο ο King Kamali, διότι πολύ αμφιβάλω εάν από μέσα η μηχανή έχει ιπποδύναμη, ένα φαινόμενο που έχουμε δει και στα ευρώπας αλλά και στην πανέμορφη τουριστική μας χώρα. Ο Dennis  James είχε πει δες εδώ  πως εάν ο Big Ramy αποκτήσει καλύτερο μυϊκό διαχωρισμό θα είναι πολύ επικίνδυνος και φαβορί για τον τίτλο του Mr Olympia, μια καλή απάντηση, αρκεί να ψηθεί ο αιγύπτιος προπονητικά.

Το σίγουρο είναι πως οι άραβες κατάφεραν έως τώρα πάρα πολλά, το ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ πείραμα έχει επιτύχει, πέρυσι μάλιστα ο Αιγύπτιος αστειευόταν  με την κοιλάρα του Phil Heath, που άμεσα την διόρθωσε χειρουργικά και μαζί με τον Ιρανό προπονητή Hany Rambod δεν θα δώσει εύκολα δικαιώματα.

Ο Big Ramy είχε πει Αν δεν έχεις το πνεύμα ενός πολεμιστή και αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου, ακόμα και πριν οι άνθρωποι σου το πουν, τότε θα πρέπει να μείνεις σπίτι και να αρχίσεις το πλέξιμο. 

Πλησιάζει το νέο MR OLYMPIA ..αυτά τα είχε δηλώσει πέρυσι

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα