Αρχική » Είμαι μυώδης αλλά δεν έχω περίοδο!

Είμαι μυώδης αλλά δεν έχω περίοδο!

by admin

Η υπογονιμότητα και η απώλεια της περιόδου κυριαρχούν ιδιαίτερα στις γυναίκες αθλήτριες . Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν λένε καμία λέξη γι ‘αυτό, οι περισσότερες συμμετέχοντες υποφέρουν από αυτά τα προβλήματα. Η απώλεια της εμμηνορροϊκής περιόδου φαίνεται να είναι σχεδόν “κανονικό φαινόμενο ” σε οποιαδήποτε προετοιμασία του διαγωνισμού. Αλλά οι κυρίες συχνά δεν ανησυχούν για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Βγήκε να το πει: Πολλές γυναίκες  “βυθίζονται”  σε ένα πρόγραμμα προπόνησης και αλλάζουν ριζικά τη διατροφή τους. Όλα αυτά σημαίνουν τεράστιο στρες ειδικά για το σώμα. Ακριβώς εξαιτίας αυτού μπορεί να επέλθει  η απουσία της περιόδου. Σε αθλητριες που  ανταγωνίζονται , αυτό είναι πραγματικά συνηθισμένο. Η  αθλήτρια Sunny Knows αναφέρει επίσης και επιβεβαιώνει ότι έχει χάσει την περίοδο μέσω της δικής της διατροφής. Ακόμη και μετά τον αγώνα, είχε μόνο έναν κανονικό κύκλο μετά από ένα μακρύ διάλειμμα και όταν αύξησε σε καλό ποσοστό το  βάρος της. Αλλά αυτό χρειάστηκε περισσότερο από τρία τέταρτα του χρόνου σχεδόν εννέα μήνες!

584224

[quote]Κανείς δεν θέλει να μιλήσει για τα μειονεκτήματα μιας δίαιτας ανταγωνισμού. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο τα πάντα φαίνονται “τέλεια”[/quote]
Αυτό δεν είναι υγιές, όλοι πρέπει να γνωρίζουν. Εντούτοις, η Sunny Knows  προειδοποιεί επίσης συνολικά για τις συνέπειες μιας τέτοιας συμπεριφοράς. Μετά από όλα, κινδυνεύετε να γίνετε μη γόνιμες  μακροπρόθεσμα. Ιδιαίτερα  οι γυναίκες αθλήτριες , οι οποίες σχεδόν πάντα «γραμμώνουν » και διατηρούν χαμηλό σωματικό λίπος, κινδυνεύουν. Το γεγονός ότι οι περισσότερες αθλήτριες  δεν μιλούν για τις εμπειρίες τους σε αυτό το θέμα είναι σίγουρα θανατηφόρο. Μετά από όλα, αυτές οι κυρίες αυτές  είναι συχνά πρότυπα για πολλές γυναίκες. Αλλά αντί να φροντίζουν το σώμα και την υγεία, η εστίαση  τους είναι συχνά στον επόμενο διαγωνισμό. Συνεπώς, η Sunny Knows συμβουλεύει τις  fans της να μην αντιγράφουν πιστά ένα fitness μοντέλο. Η μίμηση μπορεί να είναι επικίνδυνη και κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει κάτι απέναντι σε αυτή την καθοδήγηση πριν έρθει η εμμηνόπαυση!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα