Αρχική » Markus Rühl δεν έχει σπόνσορα vs Χημικοί Καμικάζι

Markus Rühl δεν έχει σπόνσορα vs Χημικοί Καμικάζι

by admin

Όλοι θα έχουν πρόβλημα σε λίγο καιρό, από την στιγμή που μπήκαν οι φιλόδοξοι καμικάζι με τις φθηνές πρωτεΐνες, και τα αναβολικά καβάτζα, προβλέπονται μεγάλες στιγμές!

Ο Markus Rühl πριν καιρό τα είχε πάρει στο κρανίο δες εδώ Markus Rühl έχει πρόβλημα με τους νέους ανταγωνιστές στο Internet..διότι πολλά πιτσιρίκια πουλούσαν περισσότερο από αυτόν στο YouTube. OK! Δεν είναι μόνο η δική του περίπτωση, στην Γερμανία έχει μπει όλο το πρώην ανατολικό μπλοκ, με low cost υπηρεσίες, σιγά –σιγά απλώνεται η νέα τάση, Ουγγαρίας, Τσεχίας,  Σλοβακίας, Πολωνίας κλπ.  Μαζί και η Ιταλία  – Ισπανία για ποιο πολύ φινέτσα.

Το κόλπο απλό, δώσε φάρμακο στο λαό, και υπηρεσίες χημικό – προπόνησης, βάζοντας μπροστά την πρωτεΐνη που θα την δημιουργήσεις εσύ, βάφτισε την και δώσε ποιοτικά χαρακτηριστικά, Ο Markus Rühl ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν θα συνεχίσει με την AllStars,  διότι θα βγει στη σύνταξη; Μάλλον όχι, το σίγουρο είναι ότι θα κινηθεί αυτόνομα αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στη νέα γραμμή με τα δικά του ρούχα, αλλά και όπως τονίζει για να έχει και χρόνο με την οικογένεια του.

Φυσικά αυτά δεν λέγονται εδώ  και μετά η εταιρεία σου λέει δεν πουλάς, αλλά αυτό είναι !

Σε κάθε περίπτωση οι χημικοί καμικάζι  έχουν εισβάλει και ανακατεύτηκαν με διαγωνισμούς, αγώνες, εκθέσεις συμπληρωμάτων, σπονσοραρίσματα και άλλα ευχάριστα γεγονότα, να είναι καλά και η Ελλάδα.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα