Αρχική » Ronnie Coleman θα γίνει Μαστούρης;

Ronnie Coleman θα γίνει Μαστούρης;

by admin

O Πολυνίκης του Mr. Olympia το αναφέρει στη νέα του ταινία. Κάνει αρκετές χρήσεις Oxycodone για να ανακουφιστεί από τον πόνο, αλλά αν και δεν το τονίζει στη νέα βιογραφική του ταινία, το κάνει και για να προκαλέσει ευφορία, αγχολυσία και συναισθήματα χαλάρωσης. Κανείς δεν γνωρίζει εάν χρησιμοποιεί και άλλα οπιοειδή φάρμακα, ή εάν έχει υποκύψει ποιο κοντά και στην ναρκωκουλτούρα.

Αυτά δεν πρέπει να λέγονται, διότι διαβάζονται και από νέα παιδιά, που καθημερινά κατακλύζονται από μυϊκές εικόνες, όπου χιλιάδες άντρες ποζάρουν με δυναμικό style  και παράλληλα αναρτούν μηνύματα που εμπεριέχουν ιδεολογήματα ανδρισμού, ηρωισμού και  συντριβής οποιασδήποτε αδυναμίας, φθάνοντας έως και σε ένα απειλητικό style που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Κάποιοι από αυτούς όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου καταφεύγουν στα παυσίπονα, στις φαρμακευτικές προστατευτικές αγωγές ή και στη μαστούρα για να μειώσουν σωματικό ή ψυχικό πόνο χρησιμοποιώντας χασίσι, κοκαΐνη , αντικαταθλιπτικά ή και παραισθησιογόνα.

Ronnie Coleman και Oxycodone..μόνο;

Η   Oxycodone υπόκειται σε διεθνείς συμβάσεις για τα ναρκωτικά και σε εθνικούς νόμους που διαφέρουν ανά χώρα, στη Γερμανία  το φάρμακο βρίσκεται στο Παράρτημα ΙΙΙ του Νόμου περί Ναρκωτικών,  στην Ελλάδα ανήκει στα Φαρμακευτικά σκευάσματα που περιέχουν δραστικές ουσίες του πίνακα Γ’ του άρθρου 1 του Ν. 3459/2006 (Κ.Ν.Ν.) και  χορηγούνται με ειδική συνταγή ναρκωτικών, σε ποσότητα για θεραπεία μιας (1) ημέρας, η οποία δεν πρέπει να υπερβαίνει τη μέγιστη ημερήσια δόση, που αναγράφεται στην Ελληνική Φαρμακοποιϊα III ή καθορίζεται από την Επιτροπή Ναρκωτικών.

Ο Ronnie Coleman στις ΗΠΑ δήλωσε ότι έκανε συχνά χρήση, τη στιγμή που το δήλωνε δεν είχε κάνει ακόμη την τελευταία του εγχείρηση, από τις πολλές, ούτε είχε γίνει η υποτροπή  μετά το  χειρουργείο που τον ανάγκασε να τον ανοίξουν ξανά! και να υποβληθεί σε ακόμη μια βασανιστική επέμβαση.  Η Oxycodone  συνταγογραφείται μετά από χειρουργική επέμβαση για να ανακουφίσει τον πόνο από το τραύμα της χειρουργικής επέμβασης, και αναμιγνύεται με διάφορες άλλες ουσίες,  ουσιαστικά είναι ένας συνδυασμός ναρκωτικού!  και ενός αναλγητικού όπως η  ακεταμινοφαίνη. Η ναρκωτική ουσία δεσμεύεται στους  υποδοχείς οπιοειδών στον εγκέφαλο, ενώ η αναλγητική μέρος της απελευθερώνεται  χημικά όπως προσταγλανδίνες που μειώνουν τον πόνο.
Πολλοί bodybuilders όπως και επαγγελματίες σε διαφορετικά αθλήματα  στις ΗΠΑ για να εξομαλύνουν τους τραυματισμούς και να διευκολύνουν τον ύπνο τους χρησιμοποιούν οπιούχα.

Γίνεται να υποπέσεις στη Μαστούρα;

Πριν το δούμε θα πω μια ιστορία “επίσκεψης”, όπου ένας τύπος , είχε διπλά – διπλά στο συρτάρι το πακέτο με τα τσιγάρα, το τσιγάρο με το χασίσι, τα αναβολικά χάπια, την σύριγγα  με το ανδρογόνο, τα χάπια για την προστασία του συκωτιού.
Φυσικά σκέπτεσαι τι bodybuilding είναι Τα οφέλη από τα περισσότερα από αυτά τα φάρμακα υπερτερούν των κινδύνων τους.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων συνέστησε την αναστολή των άδειων κυκλοφορίας των οπιοειδών με συστήματα ελεγχόμενης αποδέσμευσης από polymethacrylate-triethylcitrate, λόγω της ανησυχίας σχετικά με την αλληλεπίδραση τους με το οινόπνευμα, εδώ μιλάμε για πλήρη μαστούρα! Διότι το λιγότερο είναι η δυσκολία στην αναπνοή ή ακόμα και θάνατος όταν συνδυάζονται οι δύο αυτές ουσίες.

Όμως ο Coleman είναι κάτι άλλο, μια αναγνωρισμένη προσωπικότητα με θρυλική καριέρα και αυτο δεν αμφισβητείται, όμως ! αποτελεί και αθλητικό  πρότυπο και όπως προείπα ο πόνος είναι ισχυρός και οι ναρκωτικές ουσίες κοντά. Η Oxycodone   είναι πιο ισχυρή από την μορφίνη και μπορεί να σε παγιδεύσει οδηγώντας στη μαστούρα και σε άλλες ουσίες!  Αλλά πρώτα αυτή δύναται να προκαλέσει συναισθήματα ευφορίας, χαλάρωσης και μειωμένου άγχους

Από την παπαρούνα του οπίου

Αυτή η παπαρούνα που έχει μαστουρώσει εκατομμύρια ανθρώπους παράγει και τα  αλκαλοειδή για να φτάσουμε στην Oxycodone. Στις  Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οξυκωδόνη εγκρίνεται μόνο για χρήση από το στόμα, και  διατίθεται σε δισκία και σε διαλύματα από το στόμα, αυτό αναφέρεται.

Οι ασθενείς  που χρησιμοποιούν υψηλότερες δόσεις από τις συνταγογραφούμενες, έχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο σοβαρών συμπτωμάτων, με κυριότερο  σύμπτωμα να δυσκολεύονται να εγκαταλείψουν την ουσία! Ο Coleman ομολογεί πως έπαιρνε μεγάλη ποσότητα. Η χρήση της  οπιούχου ναλβουφίνης στο bodybuilding, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Φυσικά πολλοί όταν φεύγουν από το facebook και κλείνουν τον υπολογιστή δεν ομολογούν πως για να χαλαρώσουν από την πίεση το άγχος κάνουν και λίγο χασίς ή κόκα, είτε είναι εν ενεργεία ή σε “απόσυρση” αθλητές. Μην ξεχνάμε ότι κοντά στην Oxycodone – οξυκωδόνη είναι και η ηρωίνη.

δείτε επίσης εδώ 

Dennis Wolf μετά τα Σουβλάκια
και τα μπάνια θα αγωνιστεί με αξιώσεις;

dennis

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα