Αρχική » Οι ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ λένε για το “Γιώργο τον τουμπανιάρη” πως πουλούσε αναβολικά!

Οι ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ λένε για το “Γιώργο τον τουμπανιάρη” πως πουλούσε αναβολικά!

by admin

Αθήνα – Θεσσαλονίκη ένα τσιγάρο δρόμος! Το τελευταίο 48ωρο έρχονται όλο και νέα στοιχεία για την διακίνηση αναβολικών στεροειδών στην δημοσιότητα. Από την μια πλευρά έχουμε την νέα σύλληψη του 55χρονου καταστηματάρχη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που πουλούσε από τα κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής , και την αποθήκη,  αναβολικά στεροειδή , και από την άλλη έχουμε  το «Μάνο» και τον «Γιώργο τουμπανιάρη» αυτό αναφέρει η εφημερίδα Έθνος. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος ήταν προμηθευτής αρκετών γυμναστηρίων της Αττικής, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν στοιχεία διακινητών… παλιών γνώριμων στις αρχές που έχουν ξανακατηγορηθεί για διακίνηση αναβολικών

«Διαμάντια και ρουμπίνια» τραγουδούσε κάποτε ο Στέλιος Ρόκος, μια ρήση που εφάρμοσαν στην πράξη με μια… μικρή παραλλαγή τα μέλη του κυκλώματος διακίνησης αναβολικών. Απλώς αντικατέστησαν τα διαμάντια με… ζαφείρια.

Κι αυτό γιατί στην βίλα της Κηφισιάς, στην οποία έκαναν «ντου» οι αστυνομικοί το απόγευμα της Πέμπτης (16.05.2018), βρέθηκαν 276 πολύτιμοι λίθοι.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η εφημερίδα Έθνος και ο συνάδελφος Λευτέρης Μπιντέλας, απεικονίζονται τα ζαφείρια και τα ρουμπίνια που ήταν κρυμμένα στην κρυψώνα.

Υπενθυμίζεται πως ο 36χρονος, στον οποίο ανήκει η βίλα και συνελήφθη, είναι γιος ηγετικού μέλους της σπείρας με τα αντικαρκινικά φάρμακα, με την αστυνομία να εξετάζει το αν οι δύο δράσει συνδέονται η αν ήταν παράλληλες.

«Παγωτό» οι αστυνομικοί με την απίστευτη χλιδή

Οι αστυνομικοί που έκαναν την έφοδο στην βίλα στην Κηφισιά, διαπίστωσαν με τα ίδια τους τα μάτια τα απίστευτα πλούτη που προέκυψαν από την παράνομη δραστηριότητα του κυκλώματος, αφού παρκαρισμένα στο γκαράζ ήταν πάνω από ένα τζιπ «Porsche Cayen».

Το «μάτι» των αστυνομικών έπεσε και πάνω σε δύο χρηματοκιβώτια και σε μια αποθήκη στο ισόγειο του σπιτιού, τα οποία ο 36χρονος δεν ήθελα να ανοίξει, λέγοντας πως… ξέχασε που έχει τα κλειδιά του.

Φυσικά οι αστυνομικοί έσπασαν και την πόρτα και τα χρηματοκιβώτια ανακαλύπτοντας τις κούτες με τα αναβολικά, τα σκευάσματα για την στυτική δυσλειτουργία αλλά και τους πολύτιμους λίθους.

Μεγάλο δίκτυο γυμναστηρίων

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος ήταν προμηθευτής αρκετών γυμναστηρίων της Αττικής, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν στοιχεία διακινητών… παλιών γνώριμων στις αρχές που έχουν ξανακατηγορηθεί για διακίνηση αναβολικών

Ο Μάνος και ο… Γιώργος ο τουμπανιάρης

Ο ίδιος είπε στην ΕΛΑΣ πως κάποια από όσα βρέθηκαν εκεί τα αποθήκευσε ο ίδιος, ενώ τα υπόλοιπα ανήκουν σε φίλο του που ονομάζεται «Μάνος» και του τα είχε παραδώσει ένας «Γιώργος τουμπανιάρης» που ασχολείται με αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί όπως είναι φυσικό ψάχνουν αυτά τα πρόσωπα, που όπως φαίνεται διακινούσαν τα αναβολικά στα γυμναστήρια, πιθανόν και σε όλη την Ελλάδα.

Επισης ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Τη διασύνδεση της συμμορίας με κύκλωμα διακίνησης αναβολικών ερευνά τώρα η αστυνομία, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται και στο περιεχόμενο τριών ατζεντών που βρέθηκαν στο σπίτι συλληφθέντα

Ατζέντες-«φωτιά» καίνε την… «μαφία με τα αντικαρκινικά σκευάσματα». Αναδεικνύουν τη διασύνδεση των μελών παράλληλων κυκλωμάτων και τα «υποκαταστήματα» παράνομων αγοραπωλησιών αναβολικών και χαπιών για τη στυτική δυσλειτουργία.

Ο γιος του 64χρονου «αποθηκάριου» της μαφίας, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, συνομιλούσε με πρόσωπο το οποίο είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2017 για άλλη μεγάλη υπόθεση διακίνησης αναβολικών χαπιών σε αθλητές μπόντι μπίλντινγκ με διεθνή καριέρα!

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των πολύμηνων ερευνών, διαπίστωσαν ότι πρόσφατα ο 61χρονος γιατρός της μαφίας, ο οποίος προφυλακίστηκε, είχε ταξιδέψει στη Ρόδο προκειμένου να «στρατολογήσει» άλλους… συναδέλφους του για την κλοπή και προμήθεια αντικαρκινικών σκευασμάτων από το νοσοκομείο του νησιού, όπως και για παράνομες συνταγογραφήσεις, χωρίς προς το παρόν να έχει διαπιστωθεί τυχόν «συνεργασία». Στο μεταξύ, ο 64χρονος «αποθηκάριος», ο οποίος αρχικά είχε επικαλεστεί 80% αναπηρία, αλλά είχε κάρτα μέλους σε… γυμναστήριο, φέρεται από τους αστυνομικούς να ξέπλενε τα υπέρογκα κέρδη του στην αγορά πολύτιμων λίθων αξίας εκατομμυρίων ευρώ, τους οποίους στη συνέχεια φαίνεται να διοχέτευε σε αγορές του εξωτερικού. Μία τέτοια «παρτίδα», 270 ρουμπινιών και ζαφειριών, εντοπίστηκε στο σπίτι του 36χρονου γιου του στην οδό Λύρα στην Κηφισιά, λίγο πριν… ταξιδέψουν στην Ευρώπη!

Στις πρόσφατες έρευνες των αστυνομικών σε δύο ισόγειους χώρους στην οδό Ν. Πλαστήρα, ιδιοκτησίας του 64χρονου «αποθηκάριου» της οργάνωσης και του 36χρονου γιου του, όπως και στο σπίτι του δεύτερου στην Κηφισιά, κατασχέθηκαν 83.041 χάπια και 5.178 αμπούλες αναβολικών και διεγερτικών σκευασμάτων, καθώς και τα 270 διαμάντια.

Τα ευρήματα ωστόσο που προκάλεσαν το ενδιαφέρον των στελεχών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας ήταν οι 3 ατζέντες, που δημοσιοποιεί ο Ελεύθερος Τύπος, οι οποίες βρέθηκαν στο σπίτι της Κηφισιάς, οι οποίες φαίνεται να αποτελούν ισχυρές ενδείξεις συσχέτισης των δύο δικογραφιών για τη μαφία των αντικαρκινικών και το «υποκατάστημα» των αναβολικών. Πρόκειται για τρεις ατζέντες που αφορούν στα έτη 2012, 2013 και 2015, όπου εμφανίζεται έντονα σε αυτές ο 50χρονος, με το προσωνύμιο «μηχανόβιος», κατηγορούμενο μέλος του 2ου πυρήνα της «καμόρας των αντικαρκινικών».

Ο «μηχανόβιος», σύμφωνα με την ογκωδέστατη δικογραφία, ήταν αυτός που είχε αναλάβει την προμήθεια της μαφίας με φάρμακα, εκμεταλλευόμενος τη θέση του στη φαρμακαποθήκη FARMILIA, στην οποία είναι ασφαλισμένος. Εκτός από τις διαπιστωμένες παραδόσεις που έχει πραγματοποιήσει προς την 57χρονη φαρμακοποιό, έχουν εντοπισθεί και συνομιλίες του ιδίου με διάφορα άτομα, σχετικά με την παραλαβή των φαρμάκων για λογαριασμό της οργάνωσης. Σε έρευνα που έγινε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του βρέθηκαν περίπου 200 δισκία αντικαρκινικών χαπιών και 6.345 ευρώ.

Εντοπίστηκαν επίσης ιδιόχειρες σημειώσεις με ονομασίες φαρμάκων, τραπεζικά έγγραφα της ελβετικής τράπεζας Banque Cantonale Vaudoise και της First Abu Dhabi Bank, που αφορούν σε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δύο έγγραφα εταιρίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με την επωνυμία Rainbow Consulting Limited.

Σημαντικά ευρήματα αναμένουν οι αστυνομικοί από την έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό του 36χρονου γιου του «αποθηκάριου» της μαφίας στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών

Στις τρεις ατζέντες αναγράφονται σημειώσεις υπενθύμισης με καταγεγραμμένες ημερομηνίες δίπλα, ενώ μνημονεύονται φάρμακα υψηλού κόστους και σχετικές εταιρίες:

Ατζέντα 2012

10/02 Pharmamed

24/10 Neulasta Humira Mathbera

27/10 παγοκύστες και φελιζόλ

29/10 παγοκύστες και φελιζόλ

10/12 παγοκύστες από αποθήκη

Ατζέντα 2013

28/01 30% Euroserv+25.000 Pharmagen

14/02 nexavar=3.000 Gilenia 1430 Sandostatin 30mg Gilenia 2.500

25/02 Pharmamed – Pharmagen λεφτά

04/03 Λεφτά GBP στην Pharmagen 50.000

13/04 λεφτά Pharmagen

08/04 payment pharmagen για primo 30.000

23/04 Βασίλη στον Humira

07/05 Βασίλης Juvedermd + υπόλοιπο για 200 Humira + φάρμακα ΟΧΙ nexavar

08/05 Βασίλη υπόλοιπο 200 Humira 10/05 Βασίλη υπόλοιπο + 100 Humi 13/05 Βασίλη υπόλοιπο Humi

15/05 Pharmagen τιμολόγιο —- Pharen

15/05 Βασίλη υπόλοιπο Humi

21/05 Pharmagen

30/05 Βασίλη Humira

02/06 Βασίλη Humira

10/06 Av… πράγματα λεφτά

26/06 Βασίλη Humira

27/06 120 Avastin 114.000

11/07 Βασίλη Humira

09/09 Αυ… φάρμακα λεφτά

09/09 20 Pharmagen

13/09 Αυ… πράγματα

23/09 Gilenya Alex-Luka

17/10 Humira για ψυγείο

21/10 Humira Βασίλη

21/11 Vesti 15 Avastin 24 Neu 845 Lucentis 12 Neulasta 20 Vectibix

Ατζέντα 2015

10/03 Αυ… 18/03 n.v…@pharmagen.mk

15/04 Αυ… Farmilia

Στις σημειώσεις γράφονται ονομασίες και ποσότητες αναβολικών ουσιών και ονόματα και επανειλημμένα τα ονόματα «Τουμπανιάρης» και «Μάνος».

Σύμφωνα πάντα με τον Ελεύθερο Τύπο, η πληροφορία για τα δύο ισόγεια διαμερίσματα της οδού Ν. Πλαστήρα στην Πεύκη προήλθε από ανώνυμη καταγγελία στις 11 Μαΐου, η οποία ανέφερε πως εκεί ενδέχεται να αποθηκεύει αντικαρκινικά φάρμακα ο 64χρονος «αποθηκάριος» της οργάνωσης. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 64χρονος διέδιδε ότι στους συγκεκριμένους χώρους αποθήκευε αναβολικά σκευάσματα, τα οποία έφερνε από τη Γαλλία, με σκοπό τη διάθεσή τους στην Ελλάδα. Από τις έρευνες, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν το αληθές της καταγγελίας, εντοπίζοντας συνολικά 88.219 χάπια και αμπούλες αναβολικών όπως και χάπια για στυτική δυσλειτουργία. Ο 36χρονος γιος του «αποθηκάριου» είπε προφορικά στους αστυνομικούς πως μέρος των χαπιών είχε αποθηκεύσει ο ίδιος, ενώ τα υπόλοιπα ανήκουν στο φίλο του «Μάνο», που τα είχε προμηθευτεί από τον «Γιώργο τον Ψηλό» ή «Τουμπανιάρη». Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως αυτά τα στοιχεία και προσωνύμια αντιστοιχούν σε έναν 37χρονο και έναν 33χρονο αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2017, κατηγορούμενοι ως αρχηγικά μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε μεγάλες ποσότητες αναβολικών σκευασμάτων.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα