Αρχική » Βίβιαν Μιτάκου επιτέλους το bodybuilding στο “The Game of Love”

Βίβιαν Μιτάκου επιτέλους το bodybuilding στο “The Game of Love”

by admin

Η προπονήτρια της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης – ΕΟΣΔ έκανε την τηλεοπτική ανατροπή, μετά τον επιτυχημένο συνάδελφο της  προπονητή Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ναι! άρχισαν να το κατανοούν οι καναλάρχες και οι συντηρητικοί τηλεοπτικοί σύμβουλοι πως πρέπει να κοιτάξουν και στην πλευρά της μυϊκής κοινότητας.

Μετά τα παιχνίδια επιβίωσης και στα ριάλιτι γνωριμιών θα έχουμε μια εκπρόσωπο. Είναι η Βίβιαν Μιτάκου, 33 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ τα τελευταία 9 χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη.  Ασχολείται επαγγελματικά με το Bodybuilding  από το 2011 και είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος, ενώ παράλληλα δουλεύει ως personal trainer. Τα χόμπι της είναι ο χορός, το τραγούδι, η γυμναστική και ό,τι έχει να κάνει με αθλητική δραστηριότητα.

Aθλήτρια της κατηγορίας Body Fitness.

Vivian

Τα 2 περιστατικά που τη σημάδεψαν ήταν, όταν πήγε να χάσει τη ζωή της από πνιγμό σε πισίνα και το μεγάλο bullying που αντιμετώπισε από τον κόσμο όταν το σώμα της άλλαξε, λόγω αθλητισμού.

Η εκρηκτική Βίβιαν έκανε “απόβαση” στην παραλία, πάνω σε ένα jet ski, κερδίζοντας έτσι τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της.

31747050_201591080455553_2525019489590837248_n

Οι 14 παίκτες την υποδέχτηκαν θερμά, με τους άντρες να μένουν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. “Πολύ θεαματική είσοδος!”, σχολίασε ο Παναγιώτης Παρούσος, ενώ ο αναφώνησε βλέποντάς την: “Πω ρε φίλε!”. “Έχουμε πολλά κοινά, θα τα πούμε εμείς…”, είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης, ενώ ο Μάνος αποκάλυψε: “Δεν σε περιμέναμε καθόλου!”.

Η Βίβιαν, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι  , δήλωσε: “Δεν νομίζω να έχει υπάρξει πιο εντυπωσιακή άφιξη από την δική μου. Όταν κατέβηκα είδα όλα τα παιδιά να έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Εκεί κατάλαβα ότι θα έχω να αντιμετωπίσω μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Γιατί ήταν φυσικό και επόμενο να υπάρξει ζήλια από όλο αυτό…”.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα