Αρχική » Dennis Wolf δηλώνει: Θέλω χρόνο για να γίνω μεγαλύτερος!

Dennis Wolf δηλώνει: Θέλω χρόνο για να γίνω μεγαλύτερος!

by admin

O Dennis Wolf ήταν στη σκηνή του Πίτσμπεργκ αλλά δεν “γδύθηκε” για να ποζάρει, ο Shawn Ray πλησίασε τον Dennis Wolf και τον ρώτησε τι σκέφτεται να κάνει από εδώ και πέρα, καθώς όπως δημοσιεύτηκε ο Wolf συνεχίζει να ανακάμπτει ! επιδιώκοντας  μια ολοκληρωμένη αγωνιστική φόρμα μετά από την μεγάλη χειρουργική επέμβαση.

Ο Dennis Wolf δήλωσε πως θα χρειαστεί λίγους μήνες ακόμη για να βρει τον εαυτό του, (στην Γερμανία είχε δηλώσει πως από τον Ιούνιο και μετά θα ξεκινήσει προετοιμασία) και στόχος του είναι να βρει ξανά την παλιά του φόρμα ως επαγγελματίας, επιδιώκοντας να βάλει 10- 15 κιλά όπως θα ήθελαν και οι fans.

Σίγουρα όλα αυτά ακούγονται εντυπωσιακά, διότι ο Wolf συμμετείχε  σε δυο διαγωνισμούς υποβάλλοντας το σώμα του σε μια πίεση που δεν συνάγει με στάδιο ανάρρωσης, ενώ παράλληλα επιδιώκει να αυξήσει το βάρος του παρά την αδυναμία του να πιέσει το σώμα του λόγω των τραυματισμένων σπονδύλων του. Ο ίδιος πάντως δηλώνει πως νιώθει μια χαρά! Και πως χρειάζεται χρόνο για να γίνει μεγαλύτερος.


 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα