Αρχική » θέλω να πάρω SARMs τι να κάνω;

θέλω να πάρω SARMs τι να κάνω;

by admin

Δεν ζούμε στην εποχή του Αστερίξ και Οβελίξ που στηρίζονταν στο μαγικό ζωμό, δεν είμαστε στο Μεσαίωνα που έκαιγαν παρθένες ως μάγισσες, επειδή δεν τους κάθονταν! αλλά πολλοί θέλουν να πιστεύουν σε αυτά που τους δίνουν οι ειδικοί, και οι γκουρού από παραποιημένα αναβολικά στεροειδή έως μούφα σκόνες isolate.

θέλω να πάρω SARMs

Τα αναβολικά και ανδρογόνα στεροειδή, όπως η τεστοστερόνη, μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν μύες και να βελτιώσουν την επίδοση . Αλλά ενεργούν σε πολλούς ιστούς σε ολόκληρο το σώμα και έχουν συνδεθεί με μια συσσώρευση πιθανών παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων προστάτη και καρδιαγγειακών επεισοδίων.  Τα SARM σχεδιάστηκαν για να στοχεύουν επιλεκτικά τους σκελετικούς μύες και να αντικαθιστούν άλλους ιστούς, σε μια προσπάθεια να μειωθούν ορισμένες από αυτές τις ανεπιθύμητες παρενέργειες. [quote] SARMs δόθηκαν σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες με ακράτεια ούρων [/quote]

2

 

Ορισμένες δοκιμές διερεύνησαν τη χρησιμότητά τους σε ασθενείς με καρκίνο, σε ανθρώπους που αναρρώνουν από χειρουργική επέμβαση ισχίου και γυναίκες με μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες με ακράτεια ούρων που συνδέεται με αδύναμους πυελικούς μυς. Σημ: Οι μύες του πυελικού εδάφους συχνά γίνονται αδύναμοι εξαιτίας φυσιολογικών ορμονικών αλλαγών στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και κυρίως μετά τον τοκετό εξαιτίας του φυσιολογικού τους τραυματισμού.

Τα χάπια πωλούνται ευρέως online ως «νόμιμα στεροειδή» που παρέχουν τα οφέλη για την ανάπτυξη των μυών χωρίς τις ενοχλητικές παρενέργειες  των αναβολικών στεροειδών. Και ενώ τα προϊόντα είναι νόμιμα,  τουλάχιστον μέχρι τώρα  η εξάπλωσή τους ανησυχεί τις υγειονομικές αρχές, οι οποίες λένε ότι δεν είναι ασφαλή.

RAD140-Testalone-250x500

Οι φαρμακευτικές εταιρείες ανέπτυξαν τα SARMs, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους επιλεκτικούς  ρυθμιστές των ανδρογονικών υποδοχέων, ως εναλλακτική λύση στα αναβολικά στεροειδή για τα άτομα που πάσχουν από τη γήρανση και τη μυϊκή απώλεια. Ωστόσο, αποτελούν αντικείμενο συνεχιζόμενων κλινικών δοκιμών και δεν έχουν εγκριθεί για χρήση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. (FDA)[quote]SARMs 40 τοις εκατό είχαν άλλες ορμόνες και μη εγκεκριμένα φάρμακα[/quote]

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο JAMA αποκάλυψε ότι τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο ως *SARM ήταν συχνά παραποιημένα και μολυσμένα με μη εισηγμένα συστατικά. Από τα 44 προϊόντα που αγοράστηκαν ηλεκτρονικά και αναλύθηκαν, μόνο το ήμισυ περιείχε ένα πραγματικό SARM, ενώ το 10% δεν περιείχε καθόλου. Περίπου 40 τοις εκατό είχαν άλλες ορμόνες και μη εγκεκριμένα φάρμακα. Διάφορα περιείχαν ένα φάρμακο που εγκαταλείφθηκε από την GlaxoSmithKline πριν από μια δεκαετία, αφού διαπιστώθηκε ότι προκαλεί καρκίνο στα ζώα!

“Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της χρήσης των SARM είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστες και οι άνθρωποι που αγοράζουν τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν είναι απολύτως σίγουροι για το τι βάζουν στο σώμα τους”, δήλωσε ο Dr. Shalender Bhasin, διευθυντής ερευνητικών προγραμμάτων για την υγεία, τη γήρανση και το μεταβολισμό των ανδρών στο Brigham και συγγραφέας της έκθεσης JAMA.[quote]Οι επιστήμονες ανέπτυξαν τα SARMs πριν από δεκαετίες για να αντιμετωπίσουν την ηλικιακή συρρίκνωση των μυών και της δύναμης[/quote]

tip248

«Δεν γνωρίζουμε αν αυτές οι ενώσεις είναι ασφαλείς», είπε ο Dr. Shalender Bhasin «αλλά γνωρίζουμε ότι μερικές από αυτές έχουν παρενέργειες». Αυτό  όμως δεν έχει σταματήσει πολλούς ανθρώπους να πειραματιστούν με τα SARM. Οι επιστήμονες ανέπτυξαν τα SARMs πριν από δεκαετίες για να αντιμετωπίσουν την ηλικιακή συρρίκνωση των μυών και της δύναμης  που τείνει να αρχίζει να μειώνεται γύρω από τη μέση ηλικία και που μπορεί να συμβάλει στην κατάπτωση και τα σπασμένα οστά. Πολλές χρόνιες ασθένειες, όπως ο καρκίνος, η καρδιακή ανεπάρκεια και η νεφρική νόσος, χαρακτηρίζονται επίσης από απώλεια μυϊκής και φυσικής κινητικότητας.

*Σημ : Μεταξύ των 44 προϊόντων που διατίθενται στο εμπόριο και πωλούνται ως επιλεκτικοί  ρυθμιστές του ανδρογονικού υποδοχέα, μόνο 23 (52%) περιείχαν έναν ή περισσότερους εκλεκτικούς διαμορφωτές υποδοχέα ανδρογόνου (Ostarine, LGD-4033 ή Andarine). Ενώ  επιπλέον 17 προϊόντα (39%) περιείχε ένα άλλο μη εγκεκριμένο φάρμακο, συμπεριλαμβανομένου του εκκριταγωγού ibutamoren – αυξητικής ορμόνης, του GW501516 ενεργοποιημένου με πολλαπλασιαστή του υπεροξειδούς υποδοχέα και του αναστολέα Rev-ErbA SR9009.
Από τα 44 προϊόντα που εξετάστηκαν, δεν ανιχνεύθηκε καμία δραστική ουσία σε 4 σκευάσματα  (9%) και οι ουσίες που δεν περιλαμβάνονται στην ετικέτα περιέχονταν σε 11 σκευάσματα (25%). Σε μόνο 18 από τα 44 προϊόντα (41%), η ποσότητα της δραστικής ένωσης στο προϊόν ταιριάζει με εκείνη που αναγράφεται στην ετικέτα. Η ποσότητα των ενώσεων που παρατίθενται στην ετικέτα διέφερε σημαντικά από εκείνη που βρέθηκε με ανάλυση σε 26 από 44 προϊόντα (59%).

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα