Αρχική » Markus Rühl έχει πρόβλημα με τους νέους ανταγωνιστές στο Internet

Markus Rühl έχει πρόβλημα με τους νέους ανταγωνιστές στο Internet

by admin

Ναι ! όλα έχουν γίνει σούπα; O Markus Rühl   συμβουλεύει τους οπαδούς του να δουν με μια πιο κριτική ματιά τη σκηνή του bodybuilding και fitness, όσο αναφορά στα πολλά κανάλια στο YouTube αλλά και τα  μέσα ενημέρωσης.
Ο Markus Rühl αντιμετωπίζει πρόβλημα, με όλους αυτούς που έχουν τα δικά τους κανάλια και επηρεάζουν χιλιάδες οπαδούς των μυών, ανά τον κόσμο. Ο Rühl  έχει το δικό του κανάλι στο YouTube που είναι εξαιρετικά επιτυχές και δημιουργεί σχετικά μεγάλο αριθμό κλικ. Ωστόσο, η ομάδα του κερδίζει μόνο 400 έως 700 ευρώ το μήνα! Κατά συνέπεια, είναι σαφές ότι αυτός ο προϋπολογισμός δεν μπορεί να είναι προσοδοφόρος για οποιοδήποτε στον κόσμο. Επιπλέον, ο Markus Rühl επισημάνει ότι οι περισσότεροι “επηρεαστές του διαδικτύου ” αγοράζουν τώρα πολλούς “λάθος οπαδούς” για να είναι καλύτεροι σε πιθανούς χορηγούς!


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”6G0UMh0MoXA”]

Ναι,  αλλά Markus είναι μια νέα πραγματικότητα,  όπως και μια εκδίκηση στους καθοδηγητές με ορούς μάρκετινγκ διότι τώρα απελευθερώθηκε η παραδοσιακή χημική κουλτούρα που μαζί με την διατροφική νουθεσία έχει πλημμυρίσει τον διαδικτυακό πληθυσμό.

Κατά την άποψή του Markus Rühl, ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης – ενημέρωσης  είναι πλέον κυρίως μια «αυτο-έκφρασης» που βασίζεται σε «ψέματα». Και θα πρέπει μάλλον να παραμείνουμε σε προσωπικότητες που μεταδίδουν γνώση, όπως ο ίδιος ο Markus, αυτό είναι μια ευχή αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί; Διότι σήμερα όλοι θέλουν μερίδιο στο κέρδος!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα