Αρχική » Indy PRO 2018 νίκησε ο “Σκληρός” Dixon στις 212 λίβρες έκτη θέση για τον Guy Cisterino

Indy PRO 2018 νίκησε ο “Σκληρός” Dixon στις 212 λίβρες έκτη θέση για τον Guy Cisterino

by admin

Το Indy PRO 2018 όπως και κάθε παρόμοιος διαγωνισμός ίσως δεν προκαλεί το ενδιαφέρον τόσων πολλών fans που ενδιαφέρονται κυρίως για τους μεγάλους διαγωνισμούς του Mr. Olympia ή το Arnold Classic. Εάν το δούμε πιο προσεκτικά αυτοί οι περιφερικοί διαγωνισμοί είναι ο προθάλαμος των επαγγελματιών και ταυτόχρονα δείχνουν το επίπεδο του ανταγωνισμού για τους bodybuilders που θέλουν να δοκιμαστούν, αλλά και να επιβεβαιωθούν στα μάτια των θεατών.

Στο κέντρο ο Charles Dixon – δεξιά του ο Silvio Samuel και δίπλα
ο  Αιγύπτιος Ahmed Elsadany

vt

Στον χθεσινό διαγωνισμό πρώτος αναδείχτηκε ο “σκληρός” Charles Dixon ένας bodybuilder που οι fans τον συνήθισαν να αγωνίζεται στις 212 λίβρες. Στην δεύτερη θέση και κοντά ο τεξανός Jacob Wilson, στην τρίτη  θέση ο βετεράνος Silvio Samuel μετά από μεγάλη αποχή επέστρεψε για να δοκιμαστεί. Ο Samuel στο παρελθόν ήταν ένα από τα υπολογίσιμα ονόματα στον open ανταγωνισμό της επαγγελματικής κατηγορίας.

vb
Στην τέταρτη θέση σφηνώθηκε ο Αιγύπτιος Ahmed Elsadany που έκανε αυτό που προανέφερα δοκιμάστηκε στον προθάλαμο ενός δυνατού διαγωνισμού και ακούστηκε στους fans.

vt 1

Στην πέμπτη θέση ο Ahmad Ahmad που αγωνίζεται με την Σουηδία και στην έκτη θέση ο συμπαθής στους fans Guy Cisterino που από ότι φαίνεται ξεπέρασε τα δερματολογικά – ορμονικά προβλήματα.

Η Φωτογραφία είναι κακής ποιότητας αλλά φαίνεται
το σχήμα του Ahmed Elsadany που κατέκτησε την τέταρτη θέση 

gg

2018indy_results212-768x1024

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα