Αρχική » Arnold Schwarzenegger συνέντευξη: 30 χρόνια Arnold Classic

Arnold Schwarzenegger συνέντευξη: 30 χρόνια Arnold Classic

by admin

O Arnold Schwarzenegger έδωσε συνέντευξη στον Tony Doherty έναν έμπειρο promoter, o οποίος είναι και ο επικεφαλής της προώθησης του Arnold Classic στην Αυστραλία. Εδώ δεν είναι τίποτα τυχαίο, ο Schwarzenegger απαιτεί να έχει ανθρώπους που θα εμπιστεύεται γύρω του, όπως ο Tony Doherty και στην αρχή της συνέντευξης αναφέρεται με εγκωμιαστικά σχόλια σε αυτόν.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”0Xhx4KRE_GA”]


Ο Schwarzenegger νιώθει μια υπερηφάνεια, για τη δική του μικρή ολυμπιάδα με τα παράξενα αθλήματα δύναμης, όπου στην κορυφή κυριαρχεί η επίδειξη των μυών με το bodybuilding. O ίδιος δηλώνει για ακόμη μια φορά πως είναι μια σπουδαία στιγμή, φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια Arnold Classic, μια επέτειος που γιορτάζεται με την  άνοδο της κουλτούρας σε 78 αθλήματα και την συμμετοχή 21.000 αθλητών. Αυτό που τονίζει όμως με έμφαση ο Schwarzenegger, είναι πως εδώ έχουμε ένα άνοιγμα που δεν αφορά μόνο το bodybuilding αλλά είναι μια εκδήλωση που προβάλει την προπόνηση και την γυμναστική με διαφορετικά αθλήματα σε ένα μεγαλύτερο κοινό.

Ο Schwarzenegge προσπαθεί για την δική του εκπαιδευτική ολυμπιάδα, την βλέπει μαζί με τα άλλα Arnold Classic ως ένα παγκοσμιοποιημένο σύστημα, και παράλληλα δεν ξεχνά τον πρωτεργάτη του Arnold Classic, τον παραγωγό, τον συνεργάτη του JIM LORIMER, τον μέντορα του όπως τον χαρακτηρίζει, που χωρίς αυτόν δεν θα ήταν εδώ! (3:00 λεπτό)

Δείτε επίσης εδώ

H μαμά του Σβαρτσενέγκερ ήταν άνδρας!
και λεγόταν Jim Lorimer
doc-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα