Αρχική » Dallas McCarver Τρενβολόνη

Dallas McCarver Τρενβολόνη

by admin

Όπως δημοσιεύτηκε  η αναφορά της τοξικολογίκης εξέτασης  του Dallas McCarver έδειξε σαφή κατάχρηση τεστοστερόνης.

 Η τεστοστερόνη του ήταν 550 ng / ml ενώ το φυσιολογικό επίπεδο  ήταν μεταξύ 270 και 1070 ng / dl. Αυτό είναι ακόμη υψηλότερο  επίπεδο από ένα κανονικό φάρμακο τεστοστερόνης  στα επίπεδα  χρήσης τεστοστερόνης  από έναν bodybuilder, αλλά επίσης η αναφορά τοξικολογίας του ήταν θετική για την «Τρενβολόνη  » η οποία είναι ένα θανατηφόρο αναβολικό στεροειδές. Είναι πολύ ισχυρό και εξίσου σκληρό φάρμακο για το ανθρώπινο σώμα. O Dallas McCarver εκτόξευσε τα επίπεδα της χοληστερόλης του, Low Density Lipoprotein – LDL χοληστερόλης χωρίς να δώσει προσοχή, ενώ αναφέρονται τιμές 20 -30 στην HDL όπου μια τιμή κάτω 40 mg/dL (1 mmol/L) για τους άνδρες, αυξάνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών επιπλοκών.  Επίσης, η  έγχυση μιας τόσο μεγάλης δόσης τεστοστερόνης μαζί με ένα φάρμακο όπως η  Τρενβολόνη  είναι μια πρόκληση για σοβαρό πρόβλημα καθώς προσβάλει την καρδιά. Στην έκθεσή αυτοψίας αναφέρεται σαφώς, σοβαρή καρδιομεγαλία, που σημαίνει ανώμαλη διεύρυνση της καρδιάς. Αυτό συμβαίνει με ανθρώπους που χρησιμοποιούν αναβολικά στεροειδή και HGH. Η καρδιά του ζύγιζε περίπου 833 gm, σχεδόν τρεις φορές το μέγεθος μιας κανονικής *ανθρώπινης καρδιάς, η οποία είναι περίπου 300gms. Ακόμα και ο Rich Piana, ο οποίος ήταν 20 ετών μεγαλύτερος από τον νεαρό Dallas , είχε μια καρδιά που ζύγιζε 670gms.
Η  Τρενβολόνη -Trenbolone δεν έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ανθρώπους όπως η τεστοστερόνη και την καθιστά στη κορυφή της λίστας των παρενεργειών αλλά ζητιέται, διότι αν και φάρμακο που επενδύεται στο ζωικό κεφάλαιο, στον άνθρωπο δίνει την απαραίτητη δύναμη και εντυπωσιακή μάζα.
*(Η αύξηση του σωματικού βάρους μπορεί να αυξήσει το βάρος της καρδιάς έως και κατά 8 γραμμάρια και τον όγκο της έως και κατά 5%.)

Εκτός από την υπερτροφία των νεφρών και του ήπατος, η έκθεση αυτοψίας του Dallas McCarver δηλώνει σαφώς ότι πέθανε εξαιτίας ενός «μη-μαρτυρούμενου οξείου καρδιακού συμβάντος», το οποίο προκλήθηκε από προ-διάθεση παράγοντες της σοβαρής ομόκεντρης υπερτροφίας της αριστερής κοιλίας. (εδώ)

Η διεύρυνση της καρδιάς είχε ως στόχο την χρόνια χρήση εξωγενών στεροειδών και μη στεροειδών ορμονών.

δείτε επίσης εδώ 

Γεια σου προπονητάρα μου.. Δώσε Τρενβολόνη!
tren-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα