Αρχική » O μυϊκός πατέρας καμία σχέση με τις κουφάλες !

O μυϊκός πατέρας καμία σχέση με τις κουφάλες !

by admin

Είναι πραγματικά, αξιαγάπητος  πατέρας για τους bodybuilders, ρίχνει χρήμα και πειραματίζεται με τους bodybuilders του, δεν μοιράζει πρωτεϊνούλες που τις φτιάχνει ο ίδιος! Και δεν είναι στο παρακαλετό, με φτωχομπινιάρικα αναβολικά.

Πραγματικά ο πατέρας των bodybuilders εντυπωσιάζει , διαθέτει μια σπιταρόνα 5.000 τμ (1:01) o πατέρας bader boodai ως promoter έχει προκαλέσει τραμπάκουλο σε αρκετούς αμερικανούς και ευρωπαίους, έχει κατακτήσει δυο δεύτερες θέσεις με το Big ramy και τον Ahmed Ashknani στις 212 λίβρες στο Mr Olympia.

Στο φετινό Arnolnd classic ο bader boodai θα στείλει τον Roelly Winklaar, ενώ παράλληλα από πίσω έχει άλλους 15 αθλητές που περιμένει να ωριμάσουν και να διαγωνιστούν ως μυϊκοί καμικάζι, αργότερα! Παράλληλα ο πατέρας boodai τονίζει ότι τώρα χωρίς το φαινόμενο της μυϊκής κοιλιάς ο Roelly Winklaar θα σοκάρει τους πάντες! Με αυτό που θα παρουσιάσει στον διαγωνισμό. (2:34)

Ο boodai τονίζει πως; Θέλει να φέρει νέο αίμα στο bodybuilding με τους νέους αθλητές του, (3:35) απαντώντας στο ερώτημα του Dave Palumpo. Η συνέντευξη διαρκεί 28 λεπτά και ο boodai εξηγεί πολλά και για το φαινόμενο με τις νέες  πολλές επαγγελματικές κάρτες, την διαφθορά στις αραβικές ομοσπονδίες  αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί αθλητές μετά την διάσπαση της IFBB με την αμερικανική λίγκα, σε όλο τον κόσμο.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”3Wta9RZVe7I”]


Στο γυμναστήριο του bader boodai έχουν περάσει πολλοί, όπως οι Dennis James, ο Dennis Wolf, ο Brann Warren, ο Melvin Anthony, ο Hide Yamagishi, ο Toney Freeman, ο Troy Alves,  ο Johnnie Jackson, o Brandon Curry, ο Roelly Winklaar ο Jonathan Delarosa  και ο Victor Martinez για να μείνουν και να προετοιμαστούν για τους διαγωνισμούς.

δείτε επίσης εδώ  όλα για τον BADER BOODAI
85

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα