Αρχική » Φέρτε ένα μέντορα για μυϊκή μάθηση !

Φέρτε ένα μέντορα για μυϊκή μάθηση !

by admin

Κάποιοι έχουν μέντορες, ή τους επιβάλλεται, να φαίνεται πως έχουν! ώστε να δημιουργείται ο μύθος του καθοδηγητή, όπου αλά, karate kid νούμερο 1 θα διδάσκει και θα εμποτίζει με την ιδεολογία της τέχνης τον μαθητευόμενο.

Το παλικάρι Dallas McCarver είχε μέντορα τον Aaron Singerman που όταν ζούσε ο Dallas τον έβγαζε κάθε λίγο και λιγάκι στο YouTube να δίνει συνεντεύξεις, για τις πρωτεΐνες και τα ενεργειακά προϊόντα της εταιρείας του. Ταυτόχρονα είχαν δώσει μια δυναμική μούντζα στα υπαρκτά προβλήματα της υγείας του, αλλά και στο σοβαρό περιστατικό της λιποθυμίας του Dallas McCarver την ώρα του αγωνιστικού ποζαρίσματος, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών.

yjfjh

Αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό ο Dallas McCarver με συσσωρευμένα προβλήματα υγείας που δεν τα έβλεπαν; (το έδειξε η νεκροψία) έχασε την ζωή του!
Τώρα ο Aaron Singerman το έριξε στην βελτίωση του δικού του σώματος, μιας και δεν έχει μαθητή τέτοιου βεληνεκούς για να καθοδηγήσει.

Aaron Singerman

v

Πριν λίγες ημέρες “έτρεχαν” με τα ασθενοφόρα τον επαγγελματία bodybuilder Shawn Rhoden στο νοσοκομείο, εδώ  λόγω δραματικής πτώσης της  αιμοσφαιρίνης (Η αιμοσφαιρίνη του ήταν στό 4!  φυσιολογικό 14 και είχε 2 αιμορραγικά έλκη) ο μέντορας –γκουρού Chris Aceto, του είπε να πάει άμεσα στο Hospital, διότι ίσως, να είχε πάθει  αφυδάτωση! Τελικά ο Shawn Rhoden για να μην πάθει αυτό που έπαθε ο Dallas McCarver  στην επαγγελματική μυϊκή σκηνή δεν θα αγωνιστεί στον διαγωνισμό του Arnold Classic 2018.

26871006_423629444737628_3423988855114563584_n

Πριν λίγες ημέρες ο πολυνίκης Mr. Olympia Ronnie Coleman, έκανε την όγδοη εγχείρηση του, εδώ στους σακατεμένους σπονδύλους του, (προηγούμενα είχε σοβαρό πρόβλημα στο ισχίο) και τώρα προσπαθεί να συνέλθει. Πριν από χρόνια όμως ο γκουρού – μέντορας του Chad Nicholls ίσως δεν έβλεπε τι γινόταν και ωθούσε τον τεξανό “επαρχιώτη” στον πειθαρχημένο προπονητικό δρόμο.

DilletFrozen

Το ίδιο είχε γίνει και με τον βετεράνο bodybuilder που κουράριζε Chad Nicholls, ήταν o γίγαντας Paul Dillett, εδώ που τον κουβαλούσαν από την σκηνή στα αποδυτήρια, λόγω αφυδάτωσης, όπως και στην διαφορετική περίπτωση του Flex Wheeler που έχασε τα νεφρά του, εδώ  και δεν μπόρεσε να συνεχίσει υπό την εποπτεία του μέντορα Charles Glass.

Μέντορες! παντού, αλλά και προπονητές, που ο πρώτος στόχος είναι να προστατέψουν τον αθλητή τους, να τον σταματήσουν μπροστά στον επερχόμενο κίνδυνο,  αλλά μάλλον έχουν μυωπία φιλοδοξίας.
Μέντορες, Μέντορες, Μέντορες, σε ΗΠΑ , Ευρώπη και Ελλάδα

Σύντομα το νέο άρθρο και για τον Γκομενάκια Μέντορα.. μια άλλη πτυχή της κουλτούρας

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα