Αρχική » Οι ουλές δεν θα σκοτώσουν τα όνειρα του στο Bodybuilding

Οι ουλές δεν θα σκοτώσουν τα όνειρα του στο Bodybuilding

by admin

Όταν ο Ησαΐας Γκρίφιν ήταν 17 ετών, ανέπτυξε μια κατάσταση του δέρματος που ονομάζεται χηλοειδές όπου άφησε το σώμα του να καλύπτεται από ουλές. Οι ακραίες αλλαγές επηρέασαν την αυτοεκτίμησή του και άρχισε να παλεύει με την κατάθλιψη. Ο Γκρίφιν όμως ήταν δυνατός και άρχισε να αφιερώνεται στο γυμναστήριο. Σήμερα, είναι ένας bodybuilder, στο δρόμο του να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής. Για τον Griffin, είναι ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης, όχι ένα μετάλλιο και ένας διαγωνισμός. Με τον ουρανό ως το όριο του, δεν υπάρχει τίποτα που να βρίσκεται στο δρόμο του να φτάσει στην κορυφή.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”VnVQYlE_ZPE”]


Τα χηλοειδή προκαλούνται από υπερβολική ανάπτυξη ινώδους ιστού μετά από τραυματισμό και εκτείνονται πέρα από τα όρια του τραύματος. Η τάση τους αυτή να εξακολουθούν να αναπτύσσονται αποτελεί και την κύρια διαφορά μεταξύ ενός χηλοειδούς και μιας υπερτροφικής ουλής.  O Ησαΐας Γκρίφιν κατέκτησε την τρίτη θέση στον πρώτο του διαγωνισμό και ενώ το μεγαλύτερο χηλοειδές στο ιστό του στο στήθος του συχνά αποτρέπει την προπόνηση του, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε αιμορραγία, παρ ‘όλα αυτά ο Ησαΐας θέλει να γίνει πρωταθλητής στο bodybuilding.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”pF3lYNJn9UY”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα