Αρχική » Μυϊκά Βρισίδια στο Ιντερνέτ & απειλητικό style!

Μυϊκά Βρισίδια στο Ιντερνέτ & απειλητικό style!

by admin

Είναι μια πραγματικότητα, είναι τόσοι πολλοί πια, οι μυώδεις άντρες, και οι γυναίκες που πρέπει να βρουν ένα ηχηρό τρόπο για να ξεχωρίσουν. Ένας τρόπος είναι οι απειλητικές πόζες, το ποζάρισμα μιας άγριας εκφοβιστικής γκριμάτσας με την συνοδεία νεοαποκτηθέντων μυών.

Ένας άλλος τρόπος, είναι να προχωρήσεις περισσότερο και να αρχίσεις να κοντράρεσαι με άλλους  γυμνασμένους,  χρησιμοποιώντας προσβολές ..και βρισίδια τα οποία θα βοηθήσουν στη μάχη των εντυπώσεων και του εγώ.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”pNREu9T-8Jw”]

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Larry Wheels έκανε το ντεμπούτο του στο bodybuilding και νίκησε με την πρώτη του εμφάνιση.  Σε έναν αγώνα που δεν είχε αξιόλογο ανταγωνισμό, παρ’ όλα αυτά ο Larry Wheels είναι μόνο 22 ετών  και είναι ένας από τους ισχυρότερους powerlifters στον κόσμο, που τώρα ασχολήθηκε με αγώνες και δεν έχει μεγάλη συμμετοχή στο  bodybuilding.
26868194_395479664211879_3716500373062549504_n(1)

 

Εδώ αναμείχτηκε ο Bostin Loyd, που έκρινε την αγωνιστική προσπάθεια του Larry Wheels ως μια εμφάνιση που μοιάζει με πηγμένα  σκατά!  Larry Wheels looking like straight shitsickle’s onstage today, επίσης ανέφερε:  Αυτός είναι ο λόγος που οι powerlifters δεν πρέπει να ολοκληρωθούν ως bodybuilders και το αντίστροφο..
Όταν βλέπω τέτοιες μαλακίες η ανταγωνιστική μου φύση μπαίνει σε overdrive
Ο Bostin που έχει μεταμορφωθεί εντυπωσιακά τον τελευταίο καιρό δεν είχε ποτέ ως μυστικό τη χρήση στεροειδών . Αντίθετα, χρησιμοποίησε την χρήση ως ένα άνοιγμα του, σε αυτό το ευαίσθητο θέμα, για να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή αστέρια των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης στη σκηνή του bodybuilding. Επιπλέον, ο Loyd είναι γνωστός για τον πειραματισμό του με σχεδόν απίστευτες ποσότητες στεροειδών, για τις οποίες συχνά επικρίνεται έντονα.

O Bostin Loyd

bos

Larry Wheels: “Δεν γνωρίζω καν τον Bostin Loyd”

Στην συνέχεια ο Larry Wheels απάντησε: ότι ο  Bostin Loyd ήθελε μόνο την  προσοχή για αυτό τον επέκρινε, και αναμένει με καλές πιθανότητες να νικήσει τον Loyd σε μια άμεση μονομαχία!


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”izmJ3WAaXvA”]


Όλο αυτό είχε συνέχεια,  με αποτέλεσμα να απαντήσει ο Bostin Loyd: ..όταν τον ρώτησαν ακόμη και αν μπορεί να με νικήσει και παραδέχθηκε ότι πρέπει να προπονηθεί για να φέρει εκείνη την μεγάλη φούσκα! Και συνεχίζοντας ανέφερε.. έκανε τη δίαιτά του γιατί ήταν τόσο μαλακή όπως ήταν όταν … he was when I smoked dat ass ! (δεν χρειάζεται μετάφραση)

my recent post.. he took the critique very well IMO.. they even asked him if he can beat me and he admitted he needs to work on bringing that big ole bubble booty down before that will happen.. and he’s right genetically he could devour me but whatever the hell he did diet wise was not working for him.. I’m guessing @ed_koodid his diet cause he was just as soft as he was when I smoked dat ass at the 2013 Contra… straight 1s baby;) LINK IN BIO FOR INTERVIEW

34

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα