Αρχική » Chad Nicholls o Ronnie Coleman Ζει στις παλιές φωτογραφίες!

Chad Nicholls o Ronnie Coleman Ζει στις παλιές φωτογραφίες!

by admin

Οι καταστάσεις έχουν διαφοροποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Νέοι προπονητές, αθλητές, άλλα και πρόσωπα του διαδικτύου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην προπονητική των μυών. Ο συνδυασμός, ένα μοναδικό κοκτέιλ φαρμάκων και προπονητικών μεθόδων που συνδυάζονται με τα πρωτεϊνούχα γεύματα.

kk

Ο Chad Nicholls είναι ένας από τους παλιούς,  “γκουροπροπονητές” που αντιλαμβάνεται ότι οι καιροί έχουν αλλάξει, σε μια μυϊκή κοινότητα όπου ο βομβαρδισμός των πληροφοριών επικαλύπτει την παλαιότερη κουλτούρα.

Ronnie Coleman 2004

Ronnie-Coleman-2004-2

Έτσι προσπαθεί με παλαιές φωτογραφίες του bodybuilder Ronnie Coleman και σχόλια για την τότε αγωνιστική προσπάθεια τους  να αναθερμάνει το κλίμα, ξυπνώντας μνήμες, αλλά και προσπαθώντας να προσελκύσει το ενδιαφέρον των νέων fans – πελατών. Που τον τελευταίο καιρό έχουν απομακρυνθεί λόγω των συνεχών προβλημάτων υγείας του πρώην Mr Olympia, που για ακόμη μια φορά θα επισκεφτεί το νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση.

δείτε επίσης εδώ 

Ο Ronnie Coleman χαίρεται «δεν ανυπομονώ να μου απομακρύνουν τα έντερα!»
coleman-726x400

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα