Αρχική » Προπονητής “έλα να σε γυμνάσω και θα έχουμε πελάτες!”

Προπονητής “έλα να σε γυμνάσω και θα έχουμε πελάτες!”

by admin

Πριν λίγα χρόνια γυμναζόμουν στο ίδιο γυμναστήριο με ένα Σαλονικιό ..γνωριζόμασταν, ο τύπος ψηλός και Ντούκι, στήθια- χέρια- ποδάρες πολλά χρόνια στην πιάτσα και μπασμένος, κάπου κάπου τα λέγαμε, Μια μέρα το έφερε η συζήτηση και τον ρώτησα για τον προπονητή.
Μου απαντά.
Ναι ! με πλησίασε και μένα αυτός!  πριν από χρόνια
-Τι έκανες ;
Του είπα σήκω φύγε από δω!

Ο άλλος,  ο προπονητής.. ΠΗΓΕ να του ΚΑΝΕΙ ΨΗΣΤΗΡΙ !  τον “φτιαγμένο” να εκμεταλλευτεί το Ντούκι και να λέει στα αρσενικά και θηλυκά κορόιδα ..ρε σεις γυμνάζω αυτόν ! Ελάτε και εσείς!

Πάμε τώρα στην άλλη άκρη του ατλαντικού ..θα πάει λέει o Bradley Martyn στον Hany Rambod,  διότι καθοδηγεί τον Phil Heath και τον Jeremy Buendia, ΟΚ να πάει ! αλλά πολύ κόσμος έχει απορίες.
Τον Phil Heath του άνοιξαν τα στομάχια, ο προπονητής τι έβλεπε; τι γνώριζε πριν φτάσει εκεί ; άλογο ιπποδρομίων να είναι οι προπονητές παίρνουν τα μέτρα τους…πυγμάχος να είναι, ρίχνει πετσέτα.

Πρόσφατα και ο Jeremy Buendia σακάτεψε – έσχισε τον τένοντα του, και δεν το χώνεψε, ο προπονητής δεν είχε μυαλό να τον προστατέψει; δουλειά του είναι να καθοδηγεί και να καλμάρει την προπονητική ακολουθία, δεν πας πάντα με 200 km στο δρόμο!

Ένα άλλο παράδειγμα ο Dallas “Big Country” McCarver είχε σακατευτεί, είχε λιποθυμήσει τι έκανε τότε ο Aaron Singerman;  CEO της Redcon1..  ένα τίποτα! Συγκινήθηκε στο τάφο του 26χρονου.

Αυτά συμβαίνουν και εδώ, στην όμορφη μεσογειακή χώρα, μόνο που δεν τα λένε τα κρύβουν, πίσω από το night club στο στενό δρομάκι με τους σκουπιδοτενεκέδες.
Το τσαλακωμένο περιτύλιγμα είναι τα εγκωμιαστικά σχόλια από φίλους και φιλές, τα likes

Πάντως ο μπαζωμένος και έτοιμος  μυϊκά, ιρανός Hadi choopan δεν συμφώνησε με τον Hany Rambod γιατί ;

δείτε επίσης εδώ 

Δεν θα προπονήσει το μυϊκό φονιά Hadi Choopan

ww-e1511007759608

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα