Αρχική » Και ο βασιλιάς των τσιγγάνων με αναβολικά; διάχυση κουλτούρας;

Και ο βασιλιάς των τσιγγάνων με αναβολικά; διάχυση κουλτούρας;

by admin

Τελικά τα αναβολικά είναι παντού, έχουν γίνει απαραίτητα συγκεκριμένα η huffingtonpost.gr δημοσιεύει ..

Συνελήφθη ο «βασιλιάς των τσιγγάνων».
Βρέθηκε σε κρύπτη στο σπίτι του

Στη σύλληψη ενός 62χρονου φυγόποινου ο οποίος κρυβόταν σε μια κρύπτη στο σπίτι του, στη Γιάννουλη της Λάρισας, προχώρησε η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 62χρονο άνδρα γνωστός και ως «βασιλιάς των τσιγγάνων» εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε διάταξη του εισαγγελέα για έκτιση υπολοίπου ποινής φυλάκισης για ανθρωποκτονία. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την αστυνομία, ασύρματοι συντονισμένοι με την συχνότητα της αστυνομίας, ναρκωτικά δισκία και αναβολικά φάρμακα, κυνηγετικά όπλα, δύο αεροβόλα όπλα και φυσίγγια.

 Ο 62χρονος είχε φτιάξει μία ειδική κρύπτη μέσα στο σπίτι του προκειμένου να μην εντοπιστεί σε περίπτωση εφόδου από τους αστυνομικούς. Για τον Κ.Β είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον εισαγγελέα Εφετών Λάρισας προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του – που αντιστοιχούσε σε φυλάκιση 7 ετών – για τη δολοφονία του ανιψιού του το 1998 σε καταυλισμό των Ρομά.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα