Αρχική » Συνελήφθη για διακίνηση στεροειδών – τον περιγράφουν ως «Φουσκωτό»

Συνελήφθη για διακίνηση στεροειδών – τον περιγράφουν ως «Φουσκωτό»

by admin

Το Πρώτο θέμα αναφέρεται  σε έναν νεαρό άνδρα που με την ιδιότητα του «Φουσκωτού» και θαμώνα σε γυμναστήρια διακινούσε αναβολικά και χασίς..η είδηση παρακάτω..

«Φουσκωτός» διακινούσε αναβολικά και χασίς στη Λέσβο

Ο 24χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Ύποπτο για διακίνηση στεροειδών και άλλων αναβολικών ουσιών που διαπιστώθηκε εμπίπτουν στις απαγορευμένες, αλλά και ναρκωτικών, θεωρούσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ένα νεαρό θαμώνα γυμναστηρίων της Μυτιλήνης.

Οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν μόλις έκαναν έρευνα στο σπίτι του 24χρονου «φουσκωτού», όπου κατέσχεσαν 15 χάπια και 16 φιαλίδια υγρού σκευάσματος που εμπίπτουν στις διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας ως απαγορευμένες. Ακόμη, κατέσχεσαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 157 γραμμαρίων, που ο δράστης σκόπευε να πουλήσει σε χρήστες στη Λέσβο.

23-12-2017-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ1

 Ο 24χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα