Αρχική » Παπάς πρωταθλητής στο bodybuilding!

Παπάς πρωταθλητής στο bodybuilding!

by admin

Ο πατέρας Maksim ξεκίνησε πριν αρκετούς μήνες τον αθλητικό σύλλογο “San Joasaf Belgorod”, ένα ορθόδοξο γυμναστήριο αφιερωμένο σε έναν τοπικό άγιο.

pap-d

Ο ιερέας έχει ανοίξει ένα γυμναστήριο για τους νέους στη χώρα του, όπου τα αγόρια μπορούν να εκπαιδεύσουν και να τονίσουν τους μύες υπό την επίβλεψη του ιερέα.

000

Για να αγοράσει ενα γυμναστήριο και να οργανώσει συνεδρίες γυμναστικής, ο ιερέας είπε ότι πούλησε το σπίτι του.

8880

Εδώ είναι ο ιερέας που αποθανατίζεται δίπλα στα βάρη. Το πάθος και η θετικότητα είναι αυτό που προσπαθεί να μεταφέρει στους μαθητές του.

pre15-kS0H-RtXHYJJ5d6EHhVnn2ERc23M-590x445@Corriere-Web-Sezioni

Ο ιερέας του χωριού Ιβάνοβκα της Ρωσίας, άνοιξε το δικό του γυμναστήριο: «Orthodox sports club». Όπως, αναφέρει στο rt.com για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα πούλησε το σπίτι του!  Ο πατέρας Maksim δηλώνει ότι οι νέοι πηγαίνουν στο γυμναστήριο όχι μόνο για να γυμνάσουν  το σώμα τους. Συχνά συμμετέχουν σε θρησκευτικές συζητήσεις.

pre17-kS0H-RSy3V0FfOoP3DRbQtZneHXL-590x445@Corriere-Web-Sezioni

Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο πατέρας Μαξίμ είπε: Το καθήκον μου είναι να εκπαιδεύω τα παιδιά σχετικά με τις ορθόδοξες παραδόσεις, να τα καταστήσω σωματικά και πνευματικά ισχυρά. Τα παιδιά έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο και αν η ενέργεια δεν διοχετευθεί προς τη σωστή κατεύθυνση, θα χαθεί.

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”JMRFg1pvAz0″]

Στην αθλητική ομάδα υπάρχουν περίπου 20 άτομα: Προπονούμαστε πέντε ημέρες την εβδομάδα, και επίσης πραγματοποιούμε μια σειρά από δραστηριότητες το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο με πίκρα αναφέρει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο γυμναστήριο και ευκαιρίες να κάνουν τα πάντα για τα αγόρια που θέλουν περισσότερα.

89

 

Κάνει ομιλίες σχετικά με φιλοσοφικά και θρησκευτικά θέματα, και προπονείται  στο γυμναστήριο, ο ιερέας του αρέσει να περπατάει με τα παιδιά στην ύπαιθρο και να τους ενθαρρύνει να ανακαλύψουν τη ζωή: «Μερικές φορές οι νέοι θέλουν απλά να μιλήσω για κάτι που δεν μπορούν πάντα να συζητήσουν με τους γονείς τους », λέει ο padra Maksim.

0202

 

Εδώ είναι με τα άμφια  ενώ δίνει ευλογίες στους νεαρούς μαθητές του. 

636

Εδώ είναι ο ιερέας πίσω από άλλους bodybuilders, ενώ δείχνει με υπερηφάνεια τους μυς του. 

012
Λατρεύει τις πολεμικές τέχνες και το πάθος του είναι το bodybuilding! Ο Maksim Pastukhov  δεν διστάζει να εμφανιστεί χωρίς τον σταυρό του σε μικροσκοπικό μαγιό και με ψεύτικο μαύρισμα, ενώ έχει χιλιάδες φανς σε όλο τον πλανήτη.
789

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα