Αρχική » Ο Πορνοστάρ Tyler St James σε κύκλωμα αναβολικών 3 εκατομμύρια δολάρια έσοδα

Ο Πορνοστάρ Tyler St James σε κύκλωμα αναβολικών 3 εκατομμύρια δολάρια έσοδα

by admin

Gay πορνοστάρ καταδικάστηκε από ομοσπονδιακούς εισαγγελείς για αυτό που περιγράφουν ως το “μεγαλύτερο μυστικό εργαστήριο στεροειδών στις Ηνωμένες Πολιτείες”
Ο Τάιλερ Σεντ Τζέιμς, είναι ς ένας αστέρας της γκέι πορνογραφίας ένας δημοφιλής ερμηνευτής για τους παραγωγούς βίντεο ενηλίκων Men.com και Jet Set Men, που αναγνωρίστηκε ως επικεφαλής της τεράστιας επιχείρησης στο Τενεσί.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι ο αστέρας του κινηματογράφου των ενηλίκων γκέι λειτουργούσε «ένα από τα μεγαλύτερα λαθραία εργαστήρια στεροειδών στις Ηνωμένες Πολιτείες» με 22 άλλους  συνεργάτες , και χιλιάδες παράνομες πωλήσεις  περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Η ομάδα εισήγαγε την παράνομη σκόνη από την Κίνα και στη συνέχεια τη μεταποίησε σε μορφή υγρού και δισκίου.

ab03398a641e6d6fa18bd4d85deef444--james-darcy

Ο 28χρονος παραδέχτηκε την ενοχή του «ομοσπονδιακό κατηγορητήριο που του απαγγέλλει συνωμοσία για την παραγωγή και διανομή αναβολικών στεροειδών».Ο Τάιλερ Σεντ Τζέιμς Εργάστηκε με την οικογένεια του και φίλους στο πλαίσιο της φαρμακευτικής οργάνωσης Pasternak για την εισαγωγή, παραγωγή και διανομή στεροειδών. Διαπιστώθηκε ότι ο  Σεντ Τζέιμς πωλούσε τα στεροειδή σε απευθείας σύνδεση και χρησιμοποιώντας υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων όπως η Western Union, η MoneyGram και η Walmart σε Walmart Money Transfer για να λαμβάνουν πληρωμές και να προσφέρουν στους πελάτες ένα επίπεδο ανωνυμίας.
Τώρα προορίζεται για αποφυλάκιση από το σωφρονιστικό ίδρυμα του Κεντάκυ στα τέλη του 2024.
Εκτός από την ποινή φυλάκισης 9 ετών, του δόθηκε πρόστιμο ύψους 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα