Αρχική » Ο Dan Solomon δίνει λεκτικό χαστούκι στη προσπάθεια της IFBB

Ο Dan Solomon δίνει λεκτικό χαστούκι στη προσπάθεια της IFBB

by admin

Ο Dan Solomon στο καίριο ερώτημα  για την προσπάθεια της IFBB και του Ραφαέλ  Σαντόχα να δημιουργήσει ομοσπονδία μέσα στις ΗΠΑ κόντρα στο NPC, ορίζοντας ως αφεντικό τον Wayne DeMilia δίνει μια σημαντική απάντηση. O πόλεμος πια, αγγίζει όλο το bodybuilding!

Τι να πεις για τον Dan Solomon.  Πριν από  χρόνια δημιούργησε το δημοφιλές ραδιοφωνικό show “Pro Bodybuilding Weekly” ως μια νέα και  διαφορετική προσπάθεια  για να φέρει το άθλημα σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο. Το 2008 το έργο αναγνωρίστηκε από τον συνιδρυτή της IFBB, Ben weider , όταν τιμήθηκε ο Dan ως ο νεώτερος αποδέκτης του βραβείου Lifetime Achievement Award του IFBB.. τώρα ο Dan παίρνει θέση στο πόλεμο της IFBB –ΡΑΦΑΕΛ ΣΑΝΤΟΧΑ και του NPC – ΤΖΙΜ ΜΑΝΙΟΝ

Σε ερώτηση για το, ποια είναι η άποψη του για το μπάσιμο του ΡΑΦΑΕΛ ΣΑΝΤΟΧΑ στις ΗΠΑ για το νέο οργανισμό που ξεκίνησε στις ΗΠΑ από αντιπάλους του NPC, αναφέρει:

Δεν γνωρίζω πολλά για τη νέα οργάνωση. Αλλά εδώ είναι αυτό που ξέρω. – Έχω δει προσωπικά πολλά άτομα να προσπαθούν να ανταγωνιστούν με το NPC όλα αυτά τα χρόνια. Πολλοί από αυτούς είναι έμπειροι και σεβαστοί υποψήφιοι.

Αλλά η ιστορία τελειώνει με τον ίδιο τρόπο.
Εδώ είναι μερικά γεγονότα που απλά δεν μπορούν να αγνοηθούν: Η τεράστια υποδομή του NPC έχει χτιστεί για αρκετές δεκαετίες. Κάθε πολιτεία και περιοχή αποτελείται από ένα δίκτυο υποψηφίων, προέδρων και πιστών υποστηρικτών, οι αριθμοί είναι στην πραγματικότητα αρκετά εκπληκτικοί. Στις περισσότερες νύχτες του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους υπάρχουν χιλιάδες ανταγωνιστές  που διαβαίνουν  σε στάδια του NPC στις πόλεις, σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ .

Ναι, είναι αλήθεια ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να ξεκινήσει έναν νέο οργανισμό ή να κάνει λίγα show bodybuilding, αλλά η ισχύς του NPC πραγματικά δεν απειλείται από αυτά τα πράγματα, όπως έχουμε μάθει ξανά και ξανά. Εκτός από όλα αυτά, το τοπικό, περιφερειακό και εθνικό γεγονός του NPC ως μοντέλο είναι μια καλά λαδωμένη μηχανή που χτίστηκε πάνω από μισό αιώνα. Και έπειτα το Olympia του Joe Weider , το πιο διάσημο γεγονός του bodybuilding.
Όλοι οι δρόμοι (και οι χορηγοί) οδηγούν πίσω στο NPC. Αυτό δεν είναι απλώς μια άποψη. Όλα αυτά είναι γεγονότα. Έτσι, για να απαντήσω στην ερώτησή σας, όταν ακούω για προσπάθειες να ανταγωνιστεί κάποιος το NPC είναι σαν να βλέπετε εκ νέου μια παλιά τηλεοπτική εκπομπή. είναι ενδιαφέρον για λίγα λεπτά, μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε δει το ίδιο επεισόδιο δεκάδες φορές … και στο τέλος δεν αλλάζει ποτέ!

δείτε επίσης ΕΙΣΒΟΛΗ της IFBB στις ΗΠΑ 
USA-S-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα