Αρχική » Θα πάρω DNP να γραμμώσω και να σε εντυπωσιάσω!

Θα πάρω DNP να γραμμώσω και να σε εντυπωσιάσω!

by admin

Πολλοί βιάζονται και θέλουν καλά κοψίματα (γράμμωση) χρησιμοποιώντας DNP. Είναι αυτοί  που κατάλαβαν ότι τζάμπα τα συμπληρώματα μείωσης λίπους που διαφημίζουν άντρες και γυναίκες –bodybuilders ενώ στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν χημικά λιποδιασπαστικά φάρμακα …(μάρκετινγκ) δείτε εδώ το παλαιότερο άρθρο είναι πολλά τα κέρδη  5.000 ιστοσελίδες έκλεισαν το περασμένο έτος έδιναν και DNP!

Ο Dave Palumbo κάλεσε τον John Romano για να συζητήσουν την τάση που επικρατεί, να χρησιμοποιούν πολλοί νέοι και νέες το DNP. Αφορμή ήταν οι θάνατοι από το DNP όπως του 24χρονου Liam Willis.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”lGoeioPhCps”]

Ο Dave Palumbo το δηλώνει στο 3:38 ότι πολλοί τον ζορίζουν! για να τους πει με πιο ασφαλή τρόπο μπορούν να καταναλώσουν χάπια DNP για να γίνουν μυϊκά ωραίοι και ωραίες. Αυτός, όπως αναφέρει δυσκολεύεται να δώσει μια τέτοια οδηγία! Δεν υπάρχει ένας ασφαλής τρόπος για χρησιμοποιήσουν DNP είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο ..οι πελάτες όμως το θέλουν ! Ο Dave Palumbo τονίζει επίσης στο 6:15 λεπτό  ότι όσοι χρησιμοποιούν DNP με τις δόσεις που θα μειώσουν το λίπος,  είναι πολύ κοντά στο να περάσουν τη γραμμή και να τους σκοτώσει το φάρμακο!

Ναι θα το πάρω ..το χρειάζομαι για τη μυϊκή λεζάντα

Η Ιντερπόλ το 2015 εξέδωσε προειδοποίηση προς τις αστυνομίες σε 190 χώρες για τους κινδύνους των δισκίων 2,4-δινιτροφαινόλης (DNP). Όμως πολλοί και πολλές αμφισβήτησαν τις οδηγίες και χρησιμοποίησαν DNP σε μια προσπάθεια να επιτύχουν θεαματικά αποτελέσματα δίνοντας ταυτόχρονα και μια μούντζα στην προπαγάνδα της νόμιμης βιομηχανίας που πρότασσε τα δικά της προϊόντα αδυνατίσματος – ωραιοποίησης.

Η Ιντερπόλ ανέφερε σε μια δήλωση: «Παρά το γεγονός ότι συνήθως πωλείται σε μορφή κίτρινης σκόνης ή κάψουλας, το DNP είναι επίσης διαθέσιμο ως κρέμα. Ναι ! νοοτροπία χρήσης για όλα τα γούστα.

DNP

Η 2,4-δινιτροφαινόλη (DNP) απαγορεύτηκε ως χάπι διατροφής για την καύση λίπους, το οποίο είναι μια χημική ουσία που χρησιμοποιήθηκε σε εκρηκτικά κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου και έχει προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες στους χρήστες, τις περισσότερες φορές σε bodybuilders χρήστες.

Δείτε επίσης εδώ 

Dr Tony Huge η Μπίζνα με το DNP και τα χημικά για το bodybuilding
tony-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα