Αρχική » Lee Priest Τον πέθαναν με το ζόρι!

Lee Priest Τον πέθαναν με το ζόρι!

by admin

Άλλο η καταγραφή των γεγονότων  που αρέσουν ή δεν αρέσουν και άλλο με το ζόρι να πεθαίνεις κάποιον!

Ο Lee Priest  έδωσε συνέντευξη στον Dave Palumbo, ο Αυστραλός bodybuilder δίνει για πρώτη φορά συνέντευξη μετά την νοσηλεία του στο νοσοκομείο όπου με καυστικό χιούμορ σχολιάζει τις φημολογίες για το θάνατο του.
Λυπάμαι που απογοήτευσα κάποιους  που είμαι εδώ και δε πέθανα ! είπε ο Lee Priest  που τόνισε ότι δεν γνωρίζει από πού προήλθε αυτό.
Ο Palumbo ανταπαντώντας είπε ότι πράγματι πιθανώς υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που θέλουν το θάνατο του Lee Priest  ! αλλά αντίθετα οι fans χαίρονται που είναι καλά..
Ο Priest εξήγησε ότι το πρόβλημα με την καρδιά του προήλθε από ένα πρόβλημα υγείας που είχε με τα δόντια του,  αυτό υποστηρίζει, περιγράφοντας ότι την νύχτα ίδρωνε και δεν μπορούσε να κοιμηθεί, νιώθοντας να καίγεται ο εγκέφαλος του. Όταν πήγε στο νοσοκομείο του έδωσαν μια μαλάκια όπως είπε και τον έστειλαν στο σπίτι, όπου συνέχισε να νιώθει χειρότερα με αποτέλεσμα να ξαναμπεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί για 9 ημέρες για να αντιμετωπίσει την ενδοκαρδίτιδα του. Μετά από αυτό τις τελευταίες ημέρες έκανε εξετάσεις αίματος που έδειξαν φυσιολογικές τιμές… παρακάτω η συνέντευξη και πολλά άλλα.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ap0Y88p2Q20″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα