Αρχική » Βγήκε ΤΩΡΑ η Νεκροψία για τον Dallas McCarver

Βγήκε ΤΩΡΑ η Νεκροψία για τον Dallas McCarver

by admin

Ο Anthony Roberts είναι το ίδιο άτομο που δημοσίευσε την έκθεση αυτοψίας  για το θάνατο του Rich Piana, πριν από λίγο δημοσίευσε την έκθεση αυτοψίας  για το θάνατο του 26χρονου Dallas McCarver, που είχε όπως φάνηκε πρόβλημα σε: Συκώτι, νεφρά , καρκίνωμα του θυρεοειδούς και καρδιά!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Dallas McCarver, επαγγελματίας bodybuilder της IFBB, πέθανε μετά από ένα ανεπίσημο καρδιακό επεισόδιο που συνέβαλε η συνδυασμένη στεφανιαία αρτηριοσκλήρωση (συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες) και μια μεγενθυμένη αριστερή κοιλία (πάχυνση του καρδιακού μυός που την προκαλεί να εργαστεί σκληρότερα). Ο McCarver είχε οικογενειακό ιστορικό καρδιαγγειακών νοσημάτων, συμπεριλαμβανομένων τόσο της υπέρτασης όσο και της αθηροσκλήρωσης.

Ο Dallas McCarver βρέθηκε στο πάτωμα στο σαλόνι του με φαγητό διάσπαρτο γύρω από το σώμα του λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 22 Αυγούστου 2017. Οι παραϊατρικοί  βοηθοί κλήθηκαν και έφτασε στο νοσοκομείο με πλήρη καρδιακή ανακοπή.  Νεκρός στις 1:03 π.μ. Η νεκροψία εκτελέστηκε  την επόμενη μέρα.

Σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αυτοψίας  ότι ήταν αυξημένο το ήπαρ και  τα νεφρά, είχαν νεφροσκλήρυνση (σκληρυνθέν ήπαρ), βαρείς πνευμόνες, και θηλώδες καρκίνωμα του θυρεοειδούς. Το προγενέστερο ιατρικό ιστορικό περιλαμβάνει θέματα χοληστερόλης (υψηλή LDL / χαμηλή HDL), αυξημένα επίπεδα αμινοτρανσφεράσης, χρόνιο βήχα και δύσπνοια και παιδικό άσθμα.

mccarver

Τα επίπεδα τεστοστερόνης του ήταν εντός του φυσιολογικού εύρους κατά τη στιγμή του θανάτου, παρά το γεγονός ότι είχε αυξημένο επίπεδο επιθεστοστερόνης (που δείχνει αντικατάσταση τεστοστερόνης, αν και όχι κατάχρηση per se). Υπήρχαν επίσης μεταβολίτες Trenbolone . Ο έλεγχος για πρόσθετα στεροειδή ήταν αρνητικός, παρόλο που εξέτασε θετικά τους μεταβολίτες της καφεΐνης και της μαριχουάνας (καμία από τις οποίες δεν αναφέρεται ως παράγοντες που συμβάλλουν στο θάνατό του). Δεν υπήρχαν άλλα ψυχαγωγικά φάρμακα ή ναρκωτικά.

Επίσης, σημειώθηκε (αλλά ούτε δοκιμάστηκε ούτε αναφέρθηκε ως ένας παράγοντας που συμβάλλει στον θάνατο του Dallas) ήταν ένα προηγούμενο ιστορικό της χρήσης της ινσουλίνης και της ΗGH.

[pp_gallery gallery_id=”36124″ width=”200″ height=”200″]


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

Rich Piana
βγήκαν τα αποτελέσματα της Νεκροψίας
death-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα