Αρχική » Ronnie Coleman Μιλά για τους bodybuildres που πάνε Κουβέιτ

Ronnie Coleman Μιλά για τους bodybuildres που πάνε Κουβέιτ

by admin

Όσοι μας παρακολουθούν καιρό έχουν αντιληφτεί ότι το bodybuilding είναι στην πείνα. Φυσικά αυτό δεν ομολογείται διότι θα αμφισβητηθεί η θέση πολλών γραβατωμένων αλλά και “ειδικών”  που τρώνε ψωμί εις βάρος των bodybuildres,  που ουσιαστικά ρισκάρουν τη ζωή τους.
Η είδηση είναι ότι : Οι bodybuilders που πηγαίνουν στο γυμναστήριο Oxygen στο Κουβέιτ έχουν την ίδια διαδικασία σκέψης και έχουν κάνει τη μετακίνηση σε μια ξένη γη με την ελπίδα να επιφέρουν ουσιαστικές βελτιώσεις στο σώμα τους. Μεταξύ αυτών  του υψηλού επιπέδου bodybuilders είναι οι “Big Ramy” Elssbiay, Brandon Curry, Nathan De Asha, Roelly Winklaar, Sergei Constance, και πρόσφατα ο young pro Regan Grimes.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”jdIbn1_B__o”]

Όπως αναφέρουν τα μέσα: “ Οι τεράστιες βελτιώσεις που έχουν βιώσει αυτοί οι bodybuilders δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Ακόμη και ο οκτάκις πρωταθλητής του Mr Olympia  Ronnie Coleman, έχει παρατηρήσει τις τεράστιες βελτιώσεις στην  προπόνηση των bodybuilders στο γυμναστήριο Oxygen”.Τα ίδια είχε πει και ο King Kamali

Όμως πολλοί fans πιστεύουν ότι : O Badeer Boodai πληρώνει για τα πάντα. Ο Badeer φροντίζει κυριολεκτικά, για όλα όσα χρειάζονται. Από τα τρόφιμα, τα φάρμακα , το μασάζ του θεραπευτή,  τις πόρνες. Τα πάντα.! Σε μια χώρα που η μεσαία  τάξη εργάζεται 4 ημέρες τη εβδομάδα και το άγχος είναι λιγότερο.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα