Αρχική » Hany Rambod νέα συνεργασία με το μυϊκό φονιά Hadi Choopan

Hany Rambod νέα συνεργασία με το μυϊκό φονιά Hadi Choopan

by admin

Εδώ και λίγες ώρες τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης προβάλουν την νέα συνεργασία του αφεντικού της EVOGEN, Hany Rambod με τον ιρανό bodybuilder Hadi Choopan.

Μια συνεργασία ενός αμερικανού προπονητή με ένα ιρανό που αν και βρέθηκε σε εκπληκτική φόρμα, έχασε την πρώτη θέση στην Ασία λόγω φάτσας! Και στους υπόλοιπους αγώνες σε ΗΠΑ και Κουβέιτ  διότι δεν είχε βίζα!

Τι να κάνει και ο Ιρανός θα πάει να τον φτιάξει ο Hany Rambod στα φρύδια!

suidh807ok


εδώ ο Hany Rambod με τον 4 φορές νικητή στο  Physique Olympia Jeremy Buendia

Από την άλλη πλευρά ο Hany Rambod είναι έμπειρος και ψημένος στα κόλπα με δικό του σύστημα προπόνησης το  FST-7  και συνεργασίες με γνωστά μπιλντέρια όπως τους Jay Cutler (2006, 2007 , 2009 και 2010 αλλά και τον Phil Heath το 2011 και 2013. Είναι ένας γκουρού της κουλτούρας.

Phil Heath και Hany Rambod 

hany 2
Όλα αυτά ακούγονται εντυπωσιακά αλλά εμείς δεν τρώμε ταραμά! Ο ιρανός είδε τις δυσκολίες και την σκανδαλώδη γραφειοκρατία και τώρα που είναι έτοιμος χρειάζεται και ένα προπονητικό διαβατήριο στις ΗΠΑ. Όπως γνωρίζεται οι ιρανοί είναι μανούλες στην άρση βαρών έχουν την χημική παιδεία να αναπτύξουν ντούκια δεν χρειάζονται φροντιστήριο, αλλά κάποιες φορές χρειάζονται και οι δημόσιες σχέσεις.

Η μανούλα Hany Rambod

hany-rambod-interview_a

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα