Αρχική » Phil Heath σχεδόν πέθανα!

Phil Heath σχεδόν πέθανα!

by admin

H Daily Telegraph δημοσιεύει μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Phil Heath όπου δηλώνει «Ξέρετε ότι σχεδόν πέθανα;» Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την κατάκτηση  του τίτλου του έβδομου Mr. Olympia 2017 ένα μοναδικό ρεκόρ που κατείχε και ο Arnold Schwarzenegger, ο γίγαντας από τις ΗΠΑ αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να πεθάνει στη σκηνή, αφού αγνοούσε αυτό που αποδείχθηκε ότι ήταν μια απειλή για τη ζωή του σύμφωνα με τα ιατρικά δεδομένα.

Η Telegraph βρίσκει τον Phil Heath στο στο γυμναστήριο του Miranda Miranda, όπου κοιτά μια μακρά σειρά με αλτήρες.
Ω, θα ήθελα πολύ να προπονηθώ εδώ τώρα. Αλλά δεν μπορώ », είπε

Στη συνέχεια, ο μεγαλύτερος bodybuilder στον κόσμο εξήγησε στις ειδήσεις  γιατί συνέβησαν όλα αυτά,  είναι κάτι που θα σοκάρει τους 2,4 εκατομμύρια οπαδούς του σε όλο τον κόσμο. «Ξέρετε ότι σχεδόν πέθανα;» είπε[quote]δεν θα είχα κάνει την χειρουργική επέμβαση αν η αρραβωνιαστικιά μου δεν είχε επιμείνει [/quote]

Ο Heath, 38 ετών, δήλωσε ότι τα έντερά του εξερράγησαν “από το στομάχι του” μόλις τέσσερις ημέρες μετά τη διεκδίκηση του στέμματος του bodybuilding.

Η τρομακτική σύμπλεξη με τον θάνατο συνέβη κατά τη διάρκεια μιας εγχείρησης για να διορθώσει αυτό που σκέφτηκε ότι ήταν μια κήλη – μια  εγχείρηση που σχεδόν αναβλήθηκε μέχρι να κάνει την  tour του στην Αυστραλία.

“Θα μπορούσα να πεθάνω στο αεροπλάνο στην Αυστραλία”, δήλωσε ο Heath.

“Νόμιζα ότι είχα μια κήλη μέχρι να πάω για μια χειρουργική επέμβαση. Και δεν θα είχα κάνει την χειρουργική επέμβαση αν η αρραβωνιαστικιά μου δεν είχε επιμείνει γι ‘αυτό. Ήμουν ημέρες, εβδομάδες ή μήνες από το να υπάρξει μια απειλητική κατάσταση για τη ζωή μου».

Ο πρώην αστέρας μπάσκετ στο κολλέγιο έγινε ο καλύτερος αθλητής του κόσμου στο bodybuilding, που όμως υπόφερε από μια αδιάγνωστη κατάσταση του στομάχου που θα μπορούσε να τον σκοτώσει κατά την προσπάθειά του να ισοφαρίσει το ρεκόρ  του διάσημου Mr . Olympia Arnold  Schwarzenegger.

old

Αναφέρει ο Heath:

“Συνήθως η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά. Αλλά όταν αυτός (ο χειρουργός) με άνοιξε, τα έντερά μου εξερράγησαν. Ήταν ένας εφιάλτης. Ήμουν κάτω για σχεδόν δύο ώρες. Ξύπνησα να σκέφτομαι ότι μόλις  είχα μια χειρουργική επέμβαση 20 λεπτών και η αρραβωνιαστικιά μου Shurie (Cremona) έπρεπε να εξηγήσει ότι θα μπορούσα να πεθάνω ».

Η κ. Cremona είπε ότι τα πράγματα πήγαν λάθος τρομακτικά γρήγορα.

“Μόλις ο γιατρός πήγε στο στομάχι του για να εκτελέσει τη χειρουργική επέμβαση, όλα τα έντερα του απλώς χύθηκαν από αυτόν. Είχε εντερικό στραγγαλισμό και θα πέθανε αν το αγνοούσε. Αυτό είπε ο γιατρός. Με τη χάρη του Θεού βρήκαν  το πρόβλημα την κατάλληλη στιγμή “, είπε.

Ο πόνος το προηγούμενο διάστημα ήταν ισχυρός αλλά τον αγνόησε,  μόλις τέσσερις μέρες νωρίτερα, ο Heath βρισκόταν σε μια σκηνή στο Λας Βέγκας και  κατέκτησε τον έβδομο διαδοχικό τίτλο του Mr.Olympia με εσωτερική αιμορραγία, όπως αναφέρει[quote]Έκανα βαριά κοιλιακή προπόνηση και πόδια, χωρίς να γνωρίζω την έκταση του προβλήματος[/quote]

«Πηγαίνοντας στο Mr.Olympia, είχα κάποια δυσφορία», είπε ο Heath .

“Όντας όμως πρωταθλητής πρέπει απλώς να αποκλείσετε κάθε πόνο. Έκανα βαριά κοιλιακή προπόνηση και πόδια, χωρίς να γνωρίζω την έκταση του προβλήματος. Την εβδομάδα που θα  αγωνιζόμουν στο Olympia  σκέφτηκα ότι ήταν μια κήλη. Είχα κάνει κάποιες εξετάσεις και είπαν ότι είμαι επικίνδυνα αναιμικός. Νόμιζα ότι ήταν μόνο μέρος αυτού και πήρα δισκία σιδήρου και ενέσεις βιταμινών. ”

efccab5d838bc1bc3c0ef463ca2bf10f

Ο Heath, ο οποίος ανυψώνει 130 κιλά με αλτήρες  σαν χαρτοπετσέτες, δεν σκέφτεται πλέον ότι είναι “superhero”. Τώρα ανακάμπτει και είναι στο Σίδνεϊ για να μιλήσει με τη λεγεώνα των οπαδών του στο Aussie σε μια σειρά σεμιναρίων, ο Heath δήλωσε ότι είναι σε μια  αποστολή για να αγαπάτε τη ζωή. «απλά με  χτύπησε», είπε ο Heath.[quote]Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανός[/quote]

“Είχα μόλις ανακαλύψει ότι δεν ήμουν αθάνατος. Ότι δεν είμαι υπερήρωας. Νόμιζα ότι είχα μόλις μια κήλη και (αντί) τα ένστικα μου με έπνιγαν. Μερικές φορές οι φίλαθλοι και οι φίλοι μας,  μας βλέπουν σαν να είμαστε αθάνατοι και όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο αυτό μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να αγαπάμε τη ζωή μας και τα επιτεύγματα μας.  Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανός. ”

xx

Ο Heath έχει τώρα την θέληση να γίνει ο μεγαλύτερος bodybuilder στην ιστορία. Αναμένεται να κάνει μια πλήρη ανάκαμψη και θα ανταγωνιστεί για να ισοφαρίσει το όγδοο ρεκόρ στο Olympia που κατέχει ο Ronnie Coleman και ο Lee Haney.

“Ο στόχος μου ήταν να κερδίσω 10 Olympia,” είπε ο Heath. “Αλλά τώρα γνωρίζω πολλά περισσότερα έχοντας περάσει αυτό.”

δείτε επίσης εδώ 

Lee Priest – καρδιά την σκαπουλάρισε
βγήκε από το νοσοκομείο
wer-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα