Αρχική » Kali Muscle διαφοροποιείτε από την χασικλίδικη κουλτούρα

Kali Muscle διαφοροποιείτε από την χασικλίδικη κουλτούρα

by admin

Είναι γνωστό ότι και στο bodybuilding έχει μπει η κουλτούρα με το Χασίς. Για κάποιους μια αντισυμβατική εικόνα όπου η υγιεινή ζωή του bodybuilder της fitness γυναίκας ή του γυμνασμένου οπαδού δεν συμβιβάζει με το χασικλίδικο style.

Όπως δημοσιεύεται “Ενώ το αλκοόλ καταγγέλλεται σε μεγαλύτερες ποσότητες στο bodybuilding και στο γυμναστήριο ως αντιπαραγωγικό για την οικοδόμηση των μυών, το θέμα της «μαριχουάνας» φαίνεται να μην είναι τόσο «λεπτό». Αντίθετα, πολλοί (επαγγελματίες) bodybuilder, «προωθούν » το τσιγαριλίκι για να χαλαρώσουν καλύτερα, από την σκληρή προπόνηση!

Kali Muscle διαφοροποιείτε από την χασικλίδικη κουλτούρα

Ο Kali Muscle ένας αντικομφορμιστής bodybuilder που πέρασε και από τις φυλακές κάνει μια αναφορά στη χρήση, είναι καλό ή κακό; O Kali Muscle ήταν κάποτε παραγωγός μαριχουάνας και “έμπορος” αλλά τώρα φαίνεται να διαφοροποιείτε από την χασικλίδικη κουλτούρα, διότι έχει αρνητική επίδραση στην αθλητική απόδοση. Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σήμερα για τη μαριχουάνα, έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη  τεστοστερόνη του σώματος, για αυτό εάν κάνουν χρήση προϊόντων να προτιμούν την βιολογική κάνναβη. Την ίδια στιγμή, ο bodybuilder συμβουλεύει τους  FANS του να μην εξαρτώνται από τίποτα, και να μην υποπίπτουν σε έναν ορισμένο εθισμό, ακόμη και στην υπέρμετρη κατανάλωση καφεΐνης!


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”9wBPCwMA8vs”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα