Αρχική » Από Πορτιέρης πλούσιος Μυώδης ντίλερ με γυναίκες και cars

Από Πορτιέρης πλούσιος Μυώδης ντίλερ με γυναίκες και cars

by admin

Ήταν ένα πραγματικό αφεντικό, του δόθηκε η ονομασία  “βασιλιάς του Καράτσι” διότι κατάφερε να φέρνει αναβολικά στεροειδή στην Ευρώπη με τα όποια κάλυπτε τις ανάγκες των ανθρώπων για μυϊκή αυτοβελτίωση.

Ο  Gurchettan ‘Chet’ Sandhu γεννήθηκε στο Hitchin, μια μικρή  πόλη στην Αγγλία, ήταν  παιδί μεταναστών από το Punjab, ο πατέρας του ήταν αυστηρών αρχών και ήθελε να μεγαλώσει με τον παραδοσιακό τρόπο, όμως ο Chet ακολούθησε τον τρόπο ζωής ενός  Playboy, αποκτώντας τεράστια χρηματικά ποσά από την πώληση αναβολικών στεροειδών και Valium.

SSR_NEC_220917chet_03

Ο Chet Sandhu ξεκίνησε από χαμηλά,  ήταν τσαμπουκάς και εργάστηκε ως bouncer –πορτιέρης στο Νιούκαστλ, όπου για πρώτη φορά δοκίμασε τα φάρμακα, ο Chet σύντομα ανακάλυψε ότι υπήρχαν πολλά χρήματα από την πώληση  αλλά υπήρχαν και κίνδυνοι.
Για να μεγιστοποιήσει το κέρδος θα έπρεπε να ταξιδέψει στο Καράτσι στο Πακιστάν, μια πόλη γεμάτη από βίαιες συμμορίες και διαφθορά, και να μεταφέρει τα φιαλίδια με τα αναβολικά στεροειδή  πίσω στο Νιούκαστλ, στην Αγγλία.

51qMQcllDsL._SX331_BO1,204,203,200_

Το βιβλίο : From King of Karachi to Lockdown in the Costa Del Crime:

Όλα αυτά ο Chet τα περιγραφεί στο νέο του βιβλίο, όπου εξηγεί πως από την δεκαετία του 90 ξεκίνησε την μπίζνα βάζοντας βρετανούς τουρίστες να γίνουν τα μουλάρια του! (μεταφορείς ) Συγκεκριμένα τους έδινε βαλίτσες που περιείχαν αναβολικά στεροειδή, και με αυτό τον τρόπο τα εισήγαγε στην Ευρώπη.
Ο Chet περιγράφει τον εθισμό του με τα φάρμακα, πριν  αποκτήσει τη συνήθεια και χτίσει ένα σώμα με διαστάσεις.  Όπως αναφέρει στα 20 του χρόνια είχε δημιουργήσει ένα σώμα και είχε μια καλή ιδέα για τα φάρμακα. Ο Chet αργότερα κέρδισε αποφασιστικά την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του, με το να κερδίσει ένα ανεπίσημο τουρνουά weightlifting.

Ο Chet ξεκίνησε το dealing κάνοντας ταξίδια στην Τουρκία στην Ελλάδα! και στην Ισπανία, και τα πήγαινε στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους πελάτες, σύντομα απέκτησε χρήματα, που πότε δεν θα έβλεπε ως bouncer στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη βόρεια Αγγλία.[quote]Ο Chet ξεκίνησε το dealing κάνοντας ταξίδια στην Τουρκία στην Ελλάδα! [/quote]

MDRUM_KING_OF_KARACHI-4

Κάποια στιγμή αποφάσισε αν και Ινδός να πάει στο Πακιστάν κινδυνεύοντας σε μια χώρα όπου οι ινδοί δεν είναι επιθυμητοί. Σύντομα θα ξεκινούσε το διεθνές steroid dealing φέρνοντας αναβολικά στεροειδή και Valium που τα αγόραζε στο Καράτσι για £ 9 τα 1000 χάπια και τα πουλούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο για £ 2000!

Η Φυλακή

Στο βιβλίο του με τίτλο “From King of Karachi to Lockdown in the Costa Del Crime” o Chet αφιερώνει ένα σημαντικό μέρος από τη ζωή του στις Ισπανικές  Φυλακές . Συγκεκριμένα σε μια παρτίδα με βαλίτσες τα πράγματα πήγαν στραβά, αναφέρει:

A SPANISH NEWSPAPER STORY SHOWS SOME OF THE DRUGS CONFISCATED FOLLOWING CHET’S ARREST. MEDIADRUMWORLD.COM

MDRUM_KING_OF_KARACHI-1

Τα κατασχεθέντα φάρμακα στις βαλίτσες 

 “Οι βαλίτσες μου δεν εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο του Νιούκαστλ μία φορά, γι ‘αυτό αποφάσισα να πάω μέσω του Αλικάντε, ενός αεροδρομίου που γνώριζα, και στη συνέχεια να τα μεταφέρω από εκεί”.

“Βγήκα από το αεροπλάνο με τις βαλίτσες μου γεμάτες ! αλλά στην Ισπανία οι ένοπλοι αξιωματικοί της Ιντερπόλ περίμεναν – προφανώς ήταν το μεγαλύτερο φαρμακευτικό “Ντου” στην ιστορία της Ισπανίας” .

44435F6900000578-4884186-image-m-19_1505397218621

Ανέφερε : “Όταν τελικά πιάστηκα, νομίζω ότι ήμουν χορτασμένος, αλλά δεν ξέρω πώς συνέβη”

Οι σκληρότεροι νόμοι περί φαρμάκων στην Ισπανίας σήμαιναν ότι ο Chet (Τσετ) έπρεπε να σταλεί  σε φυλακή υψηλής ασφαλείας, το διαβόητο Fontcalent, όπου η δολοφονία, ο βιασμός και η βία αποτελούσαν συστατικό της καθημερινής ζωής.

Εκεί για πάνω από τρία χρόνια, λέει ότι βυθίστηκε στην κουλτούρα των συμμοριών στη φυλακή, ανέβηκε στην κορυφή των τάξεων και υπέκυψε στον εθισμό στην ηρωίνη. Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε τη θέση του για την προστασία των ασθενέστερων κρατουμένων – αλλά παραδέχεται ότι εμπλέκεται και σε κάποιες φρικτές συμπεριφορές. Ο Chet είπε: “Ενώ βρισκόμουν εκεί, δολοφονήθηκαν τρεις άνθρωποι, μαχαιρώθηκα δύο φορές – και μαχαίρωσα κάποιον από πίσω εκεί η βία συνέβαινε όλη την ώρα”.

nintchdbpict000352908629

Ο Chet επιδεικνύει τα χέρια του 

“Πολλοί από τους κρατούμενους είχαν HIV, δεν υπήρχε έλεγχος, καμία ασφάλεια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο μέρος”.

king-karachi

Όπως και πολλοί, βγήκε από τη φυλακή χωρίς επιλογές και χωρίς χρήματα και αμέσως υπέπεσε πάλι στο έγκλημα με συμμορίες, χρήματα, ναρκωτικά, γυναίκες, ταξίδια, κάποια στιγμή δικάστηκε ξανά.. σήμερα ζει στην Κύπρο  όπου όπως αναφέρει . “Η ζωή τώρα είναι εύκολη, χαλαρή, και ήσυχη”. ..περισσότερα  όμως στο βιβλίο.

760297dfd5a38c8690d7014b1fdb338d_XL

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα