Αρχική » O Phil Heath Κατέκτησε το Mr. Olympia 2017

O Phil Heath Κατέκτησε το Mr. Olympia 2017

by admin

Ο Aμερικανός  Phil Heath είναι ο Mr. Olympia 2017. Είναι ο έβδομος τίτλος που κατακτά, ισοφαρίζοντας τις επιτυχίες του Αυστριακού Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.
Σε ένα διαγωνισμό που δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις, οι δηλώσεις και οι φιλοδοξίες ο Heath κατέκτησε το στέμμα καθησυχάζοντας τους συμπατριώτες του και την Βιομηχανία. Όπως και πέρυσι ο δημοφιλής ηθοποιός και θαυμαστής της μυϊκότητας Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον μαζί με τον David J. Pecker πρόεδρο της AMI και τον Jim Manion πρόεδρο της επαγγελματικής λίγκας παρέδωσαν το πολύτιμο αγαλματίδιο με την χρηματική αμοιβή στον Νικητή του Mr. Olympia 2017.

A89I9482

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο 33χρονος Αιγύπτιος Mamdouh Elssbiay ή “Big Ramy” φανερά πιο βελτιωμένος και φροντισμένος από το Αραβικό team που με επικεφαλής τον φιλόδοξο Bader Boodai και τον προπονητή Chris Cormier προσπάθησαν μέσα στην έδρα των Αμερικανών να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του Phil Heath. Αν και δεν πήραν τον τίτλο, κατάφεραν να είναι αυτοί που βρεθήκαν στο τηλεοπτικό επίκεντρο της μυϊκής σύγκρουσης δημιουργώντας μια παρακαταθήκη για το μέλλον, πιστοποιώντας παράλληλα την “δουλειά” που γίνεται στο μακρινό Κουβέιτ.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”73opGLyF0-I”]

Στην τρίτη θέση o Γκανέζος William Bonac που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ολλανδίας, απέδωσε μια πιο προσεγμένη μυϊκή εικόνα απέναντι στα δυο υπέρμετρα μυϊκά τέρατα του διαγωνισμού, Phil Heath και Big Ramy δίνοντας την ελπίδα και σε άλλους bodybuilders που δεν διαθέτουν τον τεράστιο όγκο να ελπίζουν στην διάκριση.

Στην τέταρτη θέση ο βετεράνος και ποιοτικός Dexter Jackson που σε ηλικία κοντά στα 48 ! κατάφερε να διεκδικήσει μια θέση τόσο ψηλά, αν και στα media έγινε κριτική για την ποιότητα του δέρματος του που φάνηκε γερασμένο και δεν του απέδωσε την σωστή εικόνα. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Dexter Jackson  που ανέφερε ότι είχε έρθει στο διαγωνισμό για να νικήσει, αλλά και αυτή η θέση είναι μια μεγάλη επιτυχία.

Στη πέμπει θέση ο Shawn Rhoden ένας bodybuilder με χιλιάδες fans και ένα πιο κλασσικό κορμί ήρθε με  ταχύτητα να πλασαριστεί ψηλά, από την μια η προσωπική φιλοδοξία που τον έκανε να υπογράφει πριν τον διαγωνισμό ως ο νέος Mr. Olympia! Από την άλλη η έκδοση αφίσας και με την υποστήριξη της εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής Pro Supps, δεν ήταν αρκετό για να του δώσει τίτλο μέσα στην τριάδα.

Στις υπόλοιπες θέσεις βαθμολογήθηκαν:

6 Roelly Winklaar
7 Nathan De Asha
8 Brandon Curry
9 Josh Lenartowicz
10 Cedric McMillan

Αυτό που κυριαρχεί εδώ είναι η καταπόντιση του Cedric McMillan, στη δέκατη θέση! Από ότι φαίνεται μετά την επιτυχία στο Arnold Classic 2017 το περασμένο Μάρτιο, τώρα έσβησαν οι μηχανές. Επίσης αξιοσημείωτη η προσπάθεια του Josh Lenartowicz στην ενάτη θέση, που δεν είχε και την καλύτερη ψυχολογία, μετά το θάνατο του φίλου του –bodybuilder DallasMccarver, και οι σταθερές θέσεις των Roelly Winklaar έκτη θέση  και Nathan De Asha έβδομη θέση αντίστοιχα, που επιβεβαίωσαν την δουλειά που γίνεται στο Κουβέιτ, διότι μαζί με τον Big Ramy αποτέλεσαν μέλη της ομάδας που δημιούργησε ο Bader Boodai, και στόχο είχε το σφήνωμα στις υψηλές θέσεις.

list

 

δείτε επίσης εδώ 

Oksana Grishina η Ρωσίδα έκλεισε
με Νίκη την καριέρα της!
ok-726x400

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα