Αρχική » Munoz o προστάτης προπονητής του Victor Martinez

Munoz o προστάτης προπονητής του Victor Martinez

by admin

Έχει αποκτήσει το σεβασμό στους μυημένους ο Victor Munoz, αυτός ο κουβανός προπονητής έχει ιστορία που είναι γνωστή στη μυϊκή κοινότητα. Ο Munoz, ήταν μεταξύ των πρώτων επαγγελματιών που είχαν γυμναστήριο στη Νέα Υόρκη.  Όπως έχει δημοσιευτεί άρχισε να βοηθά επαγγελματίες αθλητές, bodybuilders , διασημότητες, χορευτές και απλούς ανθρώπους , χρόνια πριν, πίσω στις ημέρες του Jack Lalane. Είναι ένας πιστοποιημένος προπονητής και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αθλητιατρικής. Ο  Munoz δεν περιορίζει την εργασία του στο γυμναστήριο. Είναι επίσης εξειδικευμένος  στις πολεμικές  τέχνες και διδάσκει μαθήματα αυτοάμυνας.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Pcj4bLdlyR8″]

Όταν η Diva, Diana Ross χρειάστηκε να πάρει μια “νέα μορφή” για την τελευταία εθνική της περιοδεία, κάλεσε τον Victor Munoz. Ο Victor Munoz είναι ο προπονητής που έρχονται σε αυτόν άλλοι προπονητές, όπως ο Armando Pena και ο Leo Pacheco. Το πρόγραμμα του PROEdge εξυπηρετεί επί του παρόντος μια διαφορετική ομάδα πελατών, όπως αναφέρει  βοηθά τους υπάλληλους και τους μεσίτες της Wall Street να βελτιώσουν τη σωματική τους δύναμη μετά από μια κουραστική μέρα, επίσης φροντίζει τους γιατρούς, τους ηθοποιούς και τους επαγγελματίες του μπέιζ-μπώλ υπό την ευθύνη του, για να μένουν υγιείς και ευτυχισμένοι!

13774344_1774385956173164_1597951296_n

Ο Munoz έχει και την άλλη πλευρά, προπόνησε τους Leandro Perez, Orville Burke, Nursel Gurler την Mara Brescia αλλά κυρίως   βοήθησε τον Victor Martinez να αφήσει τις άσχημες εντυπώσεις από το παρελθόν όταν το συνέλαβαν για κατοχή στεροειδών(παλιά υπόθεση για πώληση στεροειδών το 2004 -δικαστήρια το 2012 ) και να δει με άλλο μάτι έως και σήμερα την καριέρα του.

0f7957c2560ffc860c4f1b831f5877c8

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα