Αρχική » Μην ωθείτε τον Dennis Wolf στο μονοπάτι του Dallas McCarver

Μην ωθείτε τον Dennis Wolf στο μονοπάτι του Dallas McCarver

by admin

26-28 Ιουλίου 2017 αναρτήθηκαν ολιγόλεπτα video προπόνησης όπου ο επαγγελματίας bodybuilder Dennis Wolf υπό την καθοδήγηση του βετεράνου bodybuilder και γκουρού Dennis James είχε ανακοινώσει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Είναι μια πραγματικότητα;

Ο Dennis James δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, έχει δημοτικότητα και αναγνωρισιμότητα ως γκουρού στη βιομηχανία,  λίγο αργότερα δήλωσε ότι ο Wolf ήταν ικανός να διεκδικήσει για ακόμη μια φορά ένα νέο τίτλο τον Μάρτιο του 2018.

Από τις 28 Ιουλίου 2017 έως σήμερα 28 Αυγούστου δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει ότι όλα είναι όπως αναφέρθηκαν , συγκεκριμένα χθες αναρτήθηκε ένα video με βιογραφικό περιεχόμενο της ζωής του Wolf. Παράλληλα όλες αυτές τις εβδομάδες αναρτήθηκαν κυρίως κείμενα και φωτογραφίες αλλά καμία προπόνηση επιστροφής.

20882656_1630727056969558_5025841298315821580_n

 

Τακτική;

Πολλοί bodybuilders δεν θεωρούν σκόπιμο να δημοσιεύουν συνεχώς την καθημερινότητα τους και ταυτόχρονα να παρουσιάζουν την φυσική κατάσταση του σώματος τους, κυρίως όταν διακυβεύεται η εικόνα τους στους οπαδούς.
Στην περίπτωση του Dennis Wolf τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εδώ και ένα χρόνο συνεχώς επιστρέφει και όλο αναβάλλεται η επάνοδος.

Πιέζεται για επιστροφή;

Ο Dennis Wolf δεν εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του, το Γερμανικό bodybuilding ή ακόμη και την εταιρεία αθλητικών τροφών AMIX που τον σπονσοράρει. Εκπροσωπεί κάτι βαθύτερο στα μάτια πολλών ευρωπαίων και βορειοαμερικανών.

 

dwolf-1024x815

 

Ο Wolf είναι ένα λευκό πρότυπο με λεπτή μέση και εντυπωσιακή διάπλαση που το ντύνει μια χρυσαφένια κόμη, ένα μυϊκό πρότυπο που μπαίνει σφήνα στους μαύρους επαγγελματίες και διεκδικεί.

Μπορεί;

Σε άρθρο 29/08/2016 εδω με τίτλο “Γιατί Dennis Wolf! Μην κάνεις το ίδιο με τον Coleman” είχε αναφερθεί:

Πιέζουν οι εταιρείες, πιέζουν οι οπαδοί, πιέζει και ο ίδιος σου εαυτός , μόνο που τα μυοσκελετικά όρια διαφοροποιούνται στα άτομα και στην χρονοεξέλιξη. Παράλληλα τα φάρμακα δημιουργούν σακάτηδες, αλλά και φινετσάτους ήρωες που ξεπερνούν τα όρια.
Τώρα τι ακριβώς συμβαίνει με το Dennis Wolf είναι αμφίβολο, κυρίως εάν στηριχτεί κάποιος στην άποψη που δημοσιεύτηκε ότι δηλαδή εδώ και καιρό υπάρχει τραυματισμός στους αυχενικούς σπονδύλους C4 και C7  ή στο μέσω της πλάτης.
Ο C4 είναι υπεύθυνος για την κίνηση του διαφράγματος (ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)

Ο C7 Εκτείνει τον αγκώνα και τον καρπό

Επίσης παρατηρούμε σήκωμα των ώμων (C4) κάμψη του αγκώνα (C5), έκταση του καρπού (C6), έκταση του αγκώνα (C7).

Ουσιαστικά έχουμε κάκωση νωτιαίου μυελού που δύναται  να συμβαίνει λόγω σοβαρού πλήγματος στην σπονδυλική στήλη. Συχνά, αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός αυτοκινητικού ατυχήματος, πτώσης, πυροβολισμού, εργατικού ατυχήματος ή μπορεί να συμβεί από αθλητικά ατυχήματα. Εάν υπάρχει εδώ πρόβλημα οι πόνοι στο κεφάλι είναι το λιγότερο.

  • Τραυματισμοί στο C4 οδηγεί σε σημαντική απώλεια της λειτουργίας των δικεφάλων και τους ώμων.
  • Τραυματισμοί στο C7 και Τ1 οδηγεί σε έλλειψη επιδεξιότητας στα χέρια και τα δάχτυλα, αλλά επιτρέπει την περιορισμένη χρήση των άκρων.

Ανάλογα με το νευρολογικό επίπεδο της βλάβης οι μύες που είναι υπεύθυνοι για την επέκταση του θώρακα, οι οποίες διευκολύνουν την εισπνοή, μπορούν να επηρεαστούν.

Τα video με τον Dennis james

Στα video που δημοσιεύτηκαν φαίνεται ξεκάθαρα η δυσκολία του Dennis Wolf στην διάρκεια της προπόνησης, υπό την καθοδήγηση του Dennis james. Αυτό είναι αυτονόητο μετά από μια μακρά αποχή και έναν τραυματισμό , αλλά αυτό που δεν είναι διασαφηνισμένο είναι κατά ποσό ρισκάρει ο Wolf την περίφημη επάνοδο του με το να πιέζει συνδεσμικά όλο το σύστημα της σπονδυλικής στήλης, για χάρη της AMIX και του οποιοδήποτε σπόνσορα γκουρού ή φανατισμένου οπαδού;

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”n6akXqSQDJE”]

Η βιομηχανία θέλει δυναμικά πρότυπα και οι οπαδοί ήρωες που μάχονται συνεχώς , μόνο που η εσωτερική λειτουργία της  “μηχανής “σε πολλούς από τους σύγχρονους bodybuilders είναι προβληματική με αποτέλεσμα οι γκουρού να εφαρμόζουν το χορηγούμενο ορμονικό καμουφλάζ (steroids) για να επικαλύψουν το πρόβλημα.

Αποτέλεσμα; λιποθυμίες στα γυμναστήρια, στους διαγωνισμούς, ανεπανόρθωτοι τραυματισμοί, ή και θάνατος!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα