Αρχική » Dallas McCarver OK ! τώρα Μαλώνουν για τις ντόπες στις ΗΠΑ

Dallas McCarver OK ! τώρα Μαλώνουν για τις ντόπες στις ΗΠΑ

by admin

Εδώ είναι η ειρωνεία, αφού γνωρίζουν τους κανόνες, τώρα ζητούν αυστηρή θέσπιση κανονισμών και ελέγχων σε ένα σύστημα που δεν γίνεται να “σπάσει” αυτή την στιγμή, διότι θα βρεθούν ξαφνικά όλοι τους να κάνουν βόλτα έξω από το χρηματιστήριο, με παλιά ρούχα και τρύπιες τσέπες. Οι αποφάσεις περιστρέφονται γύρω από την φιλοδοξία  για περισσότερα κέρδη. Παρακάτω κάποιες απόψεις που σύντομα θα ξεχαστούν, διότι ο κόσμος θέλει θέαμα, είναι σαν τους υπολογιστές και τα τηλέφωνα, θέλουν να είναι όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο αντοχής!

Έτσι που τα έκαναν, αναφερόμαστε για εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας νομίμων και παρανομών, σε ένα σύνθετο πλέγμα μιας παγκόσμιας οικονομίας, μιας σύγχρονης βιομηχανίας.

Η μάχη είχε δοθεί τώρα ένας πίνει ένας κερνάει..

Οι παλιότεροι θα με κατανοήσουν, όλοι θυμούνται πριν δεκαετίες ότι η WBF διαλύθηκε στις ΗΠΑ και τότε πολλοί bodybuilders είδαν την καριέρα τους να τσαλακώνεται σε μια νύχτα και να πετιέται στο σκουπιδοτενεκέ, πίσω από το club. Ο Μόνος! που είχε επιβιώσει τότε ήταν το απολυτό Ντούκι της εποχής ο Gary Strydom.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”AbsRtuoIDSc”]

Τώρα μετά από δεκαετίες έρχονται και επαναφέρουν σε αμφισβήτηση την κυριαρχία της IFBB. Μόνο, που η μάχη είχε δοθεί τότε με την κατάρρευση της WBF στης ΗΠΑ και την εδραίωση της επαγγελματικής Λίγκας,  με ορούς που αποδέχτηκαν όλοι, με δηλωμένη τράπουλα στο τραπέζι.

Dallas McCarver

f6fd91a2cc361d75c07003aebc45e213

Ο θάνατος του Dallas McCarver ενός ελπιδοφόρου Αμερικανού bodybuilder, ήταν η αίτια για να φουντώσει για ακόμη μια φορά το κύριο θέμα που αφορούσε τα αναβολικά στεροειδή και άλλα φάρμακα για τη δημιουργία μυών στο bodybuilding. Ο Βετεράνος bodybuilder John Defendis έκανε μια ζωντανή συζήτηση στο Facebook μιλώντας για τον McCarver και την σημερινή κατάσταση στο bodybuilding, όπου αναφέρθηκε στα στεροειδή και επισήμανε ότι οι άνθρωποι της IFBB πρέπει να κάνουν κάτι για να διορθώσουν το άθλημα!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”i3txpR3JfZw”]

Ο John DeFendis συνέχισε λέγοντας, ότι για μια κάρτα IFBB Pro δεν αξίζει να σκοτωθούν οι αθλητές! Συνέχισε να λέει, ότι στη δεκαετία του ’80 και του ’90 ίσως ένας ή δύο αθλητές θα κατακτούσαν μια κάρτα IFBB Pro ανά έτος. Σήμερα εκατοντάδες κερδίζουν κάρτες IFBB Pro!
Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του βίντεο, αρκετοί IFBB Pro’s σχολίασαν και υποστήριξαν τα σχόλια του DeFendis. Μερικοί από αυτούς  είναι μέλη της IFBB Pro ! που έχουν αποσυρθεί και άλλοι εξακολουθούν να είναι τεχνικά ενεργοί.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”egjJCAYWgHo”]

Ένας άλλος πρώην IFBB Pro ο Phil Hernon εξέφρασε την απογοήτευσή του για αυτό το τραγικό γεγονός. Ο Phil Hernon ήταν άμεσος στις παρατηρήσεις του, ποιος θα είναι ο επόμενος;
Όπως αναφέρεται αυτό το τραγικό γεγονός δεν μπορεί να ξεπεραστεί, η IFBB πρέπει να πάρει θέση και να παρακολουθήσει τους αθλητές της, ειδικά τους ελίτ αθλητές στις επαγγελματικές κατηγορίες . Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η IFBB Pro έχει την ευθύνη να προωθήσει θετικά το άθλημα, αυτό αναφέρεται.

Καθώς η ινσουλίνη χρησιμοποιείται από τους διαβητικούς, χρησιμοποιείται επίσης συχνά στον κόσμο του bodybuilding, ειδικά στις pro κατηγορίες και δεν έχει αποδειχθεί εάν αυτό ήταν ένας παράγοντας ή όχι για το θάνατο του Dallas !. αυτό αναφέρουν!

Όλα αυτά μοιάζουν κοροϊδία, διότι όλο το σύστημα ζει από αυτό, είναι ανατροφοδοτούμενο και ευθύνη δεν ορίζεται σε μια λίγκα είναι πολύ απλοποιημένο το σχήμα, όταν έχουμε να κάνουμε με τζίρους δισεκατομμυρίων από εταιρίες αθλητικών τροφών  αλλά και παράνομα εργαστήρια αναβολικών στεροειδών που προωθούν συνολικά το θέαμα. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ευρώπη ακολουθεί με αγωνιστική ταχύτητα το φαινόμενο και σύντομα και οι αραβο-ασιάτες θα δώσουν το δικό τους στίγμα.

δείτε επίσης εδώ όλα για  
Dallas McCarver 
DallasMcCarver-MD-Jul2013-PerBernal-714

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα