Αρχική » Bader Boodai πιστεύει στο BIG RAMY αμφισβητεί τον Chris Aceto

Bader Boodai πιστεύει στο BIG RAMY αμφισβητεί τον Chris Aceto

by admin

Όσοι ασχολούνται με το επαγγελματικό bodybuilding γνωρίζουν ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές, η θέληση για νίκη δεν γνωρίζει συμβιβασμούς και δεσμεύσεις . Μια περίπτωση ήταν στις αρχές της χρονιάς όταν ο BIG RAMY άφησε τον γκουρού Chris Aceto.

SWVUeqp

O Boodai μπήκε δυνατά 

Δημοσιεύτηκε τότε:

Ο BIG RAMY έχει αφήσει τον τεχνικό Chris Aceto να συνεργαστεί με τον Bader Boodai στο OXYGEN GYM. Ενώ ο Bader είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο πράγμα που συνέβη στο επαγγελματικό bodybuilding από τον Joe Weider λόγω της υποστήριξής του από τους αθλητές και του πάθους του για τα ανώτερα κλιμάκια των τάξεων της IFBB, είναι επίσης ένας από τους πρώην προπονητές του RAMY που είχαν επιτυχία (αλλά όχι Τεράστια επιτυχία) με στόχο την κορυφή για το RAMY για την “μεγάλη εμφάνιση”. 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Mf5yac2CUA0″]

Έτσι λοιπόν, το ερώτημα είναι γιατί ο RAMY θα αφήσει τον Chris Aceto, (τον άφησε τελικά τις αρχές της χρονιάς)ο οποίος αναμφισβήτητα τον είχε στην καλύτερο στιγμή της ζωή του τον περασμένο χρόνο στο MR OLYMPIA και την EUROPEAN TOUR που ακολούθησε; Ο λόγος είναι ότι ο BADER τον έχει πληρώσει για να φύγει από το CHRIS. (Θα φτάσω στο BADER για να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ αυτή τη φήμη). Εάν αυτό ισχύει, Θα ήταν η πρώτη φορά που ένας COACH πληρώνει ένα αθλητή για να τον προετοιμάσει για έναν διαγωνισμό. Είναι αυτή η σοφή κίνηση για την BIG RAMY; Από οικονομική άποψη, είναι μια σπουδαία κίνηση. Από μια προοπτική που λέει “θέλω να κερδίσω το Mr Olympia” 

Τώρα ο Bader Boodai ξαναχτυπά με πρόσφατη συνέντευξη στο Dave Palumbo

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”T4t42qujJEU”]

δείτε επίσης εδώ 

Bader Boodai
ΜΥΙΚΟΣ Πατερούλης
τον αγαπούν οι Bodybuilders

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα