Αρχική » ΣΟΚ για τον bodybuilder Rich Piana !

ΣΟΚ για τον bodybuilder Rich Piana !

by admin

O Pro bodybuilder Rich Piana είναι σε ιατρικό επαγόμενο κώμα.
Ο Rich Piana  χρειάστηκε επείγουσα ιατρική βοήθεια  στο σπίτι του στη Φλόριντα, ανέφεραν πηγές της αστυνομίας  στο  TMZ Sports .

O Piana, 46 ετών, ήταν με τη φίλη του, Chanel Jansen, όταν κατέρρευσε στο έδαφος κατά τη διάρκεια του  περιστατικού. Πέρυσι, o Piana και η σύζυγός του, Sara Heimis, ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από ένα έτος γάμου.

Ο  46χρονος Piana έχει αγωνιστεί και έχει κερδίσει πολλούς διαγωνισμούς bodybuilding με την πάροδο των ετών – συμπεριλαμβανομένου του Mr. California και έχει κάνει αισθητή  την παρουσία του στο Instagram, με πάνω από 1 εκατομμύριο οπαδούς.

Οι πηγές της αστυνομίας  λένε … ότι το προσωπικό έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκε σε ενδεχόμενη κλήση υπερβολικής δόσης στο σπίτι του Piana το απόγευμα της Δευτέρας. Όταν έφθασαν, ο Piana δεν ανταποκρίθηκε και μεταφέρθηκε σε ένα κοντινό νοσοκομείο όπου τοποθετήθηκε σε ιατρικά *επαγόμενο κώμα.

*Προσωρινό κώμα η βαθιά κατάσταση απώλειας συνείδησης  που προκαλείται από μια ελεγχόμενη ή μη δόση φαρμάκου

Τυχαιοποιημένες μελέτες έχουν αποτύχει να αποδείξουν οποιαδήποτε επιβίωση ή νοσηρότητα από όφελος του επαγόμενου  κώματος σε ποικίλες συνθήκες, όπως σε νευρο-χειρουργικες παρεμβάσεις, τραύμα κεφαλής , ενδοκρανιακή ανευρύσματος ρήξη, ενδοκρανιακή αιμορραγία , ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο , και επιληπτική κατάσταση . Εάν ο ασθενής επιβιώσει, η γνωστική εξασθένηση μπορεί επίσης να ακολουθήσει ανάκαμψη από τον κώμα (βαθύς ύπνος)

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”BOXBVbCRT4g”]


 

O Lee Priest εύχεται ανάρρωση!

lee-priest-on-Rich-piana

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα