Αρχική » Λαϊκή απαίτηση θέλουμε αυτή τη Μυϊκή Κόντρα!

Λαϊκή απαίτηση θέλουμε αυτή τη Μυϊκή Κόντρα!

by admin

O Κόσμος θέλει αυτή τη φανταστική κόντρα, θα δώσει θέαμα! Παλιά γινόταν αυτό, ένας αγώνας που κατοχύρωνε την δόξα και την μυϊκή κόντρα ήταν το Mr Οδύσσεια. Σήμερα η κατάσταση είναι διαφορετική, όμως ο κόσμος θέλει να δει αξιόλογες μυϊκές κόντρες.
Θέλει να φωνάξει, να εκτονωθεί, την ώρα που τα Μυϊκά Ντούκια θα ποζάρουν!  Δεν ελκύεται από φιντεσάκια. Ακούγεται βάρβαρο, λίγο βουνίσιο, αλλά είναι αληθινό. Είναι η ίδια νοοτροπία που διαπνέει μια κόντρα με αυτοκίνητα, μια συνάντηση για ξύλο πάνω σε ένα Ring.

Αυτές οι κόντρες δεν είναι για διανθισμένα αθλητικά ιδεώδη, είναι για την πιάτσα, για αυτό που όλοι πιστεύουν, αλλά δεν ομολογούν!

Πρώτη Μυική κόντρα Αλιμπάκης vs Αλιμπέρτης

1-pose

“Ένα μοναδικό θέαμα  για πιτσιρικάδες που πίνουν πρωτεΐνες, για μυϊκούς υποψηφίους που στριφογυρίζουν στο στρώμα, διότι δεν αναπτύσσονται μυϊκά. Για κυρίους και κυρίες που λένε ότι απεχθάνονται το Bodybuilding αλλά κοιτούν από την κλειδαρότρυπα!”

Δεύτερη Μυική κόντρα Μούρκος vs Μουσουνίδης

pose-2

δείτε επίσης εδώ

Ο κουτσομπόλης στο Πρωτάθλημα
Bodybuilding 2017
bravissimo-1

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα