Αρχική » ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΟΣΔ 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΟΣΔ 2017

by admin

Καταρχάς να αναφέρoυμε ότι έχουμε απεσταλμένο φωτογράφο και θα αναρτήσουμε φωτογραφίες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΟΣΔ 2017 όπως και πλήρη report. Στο τέλος του άρθρου όλα τα αποτελέσματα με την κατάταξη .Ο αγώνας δεν είχε τις παλιές κόντρες και τον ανταγωνισμό κυρίως στις κατηγορίες bodybuilding,  σε μια Ελλάδα που ζει την οικονομική κρίση.

Δυστυχώς η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας, σε κάθε περίπτωση δεν αρκεί η μεγαλοστομία και η βεβαιότητα, διότι όπως φάνηκε τα ποζαρίσματα σε αρκετές περιπτώσεις ήταν ασύγχρονα, ως αποτέλεσμα της κακής προετοιμασίας. Στο εξωτερικό το ποζάρισμα είναι βασική παράμετρος του αθλητή-αθλήτριας με ενεργή συμμετοχή επόπτη, παράλληλα παρουσιάστηκε στην πλειονότητα η αδυναμία στα κρυφά σημεία που είναι:

  1. Κάτω πλάτη
  2. Ραχιαίοι μύες
  3. Γλουτοί
  4. μηριαίοι δικέφαλοι- πίσω μέρος ποδιού

Όλα αυτά είναι ευθύνη των ανθρώπων και επ’ ουδενί λόγο ευθύνη των κριτών ή της θεάς τύχης. Οι παραπάνω παράμετροι είναι η βάση, για οποιοιδήποτε μελλοντική καριέρα στο εξωτερικό.

Επίσης σε κάποιες κατηγορίες με το που πατούσαν στην σκηνή οι αθλητές φαινόταν οι νικητές! παρ όλα αυτά φίλοι και γνωστοί φώναζαν στην διάρκεια.. πάτα πάτα! και άνοιξε πλάτη! κ.α λες και ήταν σε παγκόσμιο αγώνα και θα δυσκολευόταν κοινό και κριτές να διακρίνουν την πρώτη τριάδα!

 

  • ΤΖΟΥΝΙΟΡ : 3 άτομα συμμετοχή, κατηγορία χωρίς ανταγωνισμό ξεχώρισε ο αθλητής με το νούμερο 3, σφιγμένες οι πόζες του χωρίς ροή το pose ήταν καλύτερος μόνο στη μυϊκή φόρμα.
  • Classic Bodybuilding εφήβων: 4 άτομα συμμετοχή χωρίς χρόνο τα ποζαρίσματα των αθλητών, δικαιολογημένα ως πρώτη συμμετοχή.
  • ΤΖΟΥΝΙΟΡ Physique: περισσότερες συμμετοχές 11 συνολικά στην κατηγορία αυτή δεν κρίνεται ο κάτω κορμός,  ορισμένοι  αθλητές ήταν ασύγχρονοι στο ποζάρισμα η φυσική κατάσταση ξεχώριζε σε λίγους.
  • Νεανίδες BIKINI :3 συμμετοχές σε μια κατηγορία που στο εξωτερικό φέρνει κόσμο, εδώ ξεχώρισε η πιο ψηλή αθλήτρια με το Νο 21, 19 ετών, οι αγωνιζόμενες χρειάζονται δουλειά στο ποζάρισμα κάτι που γίνεται για ώρες σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.
  • Athletic bodybuilding άνδρες : Μόνο δυο συμμετοχές ξεχώρισε το Νο 23
  • Classic bodybuilding κατηγορία έως 1,75cm ύψος άνδρες: Περισσότερες συμμετοχές στην κατηγορία που ποντάρει η IFBB για εισέρθει ως ολυμπιακό άθλημα στην παγκόσμια κοινότητα του αθλητισμού. Συμμετείχαν 11 αθλητές. Κάποιοι δεν έκαναν το ενδεδειγμένο ποζάρισμα όταν παρουσίαζαν την πίσω πλευρά του κορμού. Έλλειψη προπόνησης στην κάτω πλάτη – γλουτιαίοι και μηριαίοι δικέφαλοι σε κακό επίπεδο. Άλλοι αθλητές είχαν πρόβλημα στην πλαϊνή πόζα. Δυστυχώς οι κοιλιακοί δεν είναι αρκετοί, για να δώσουν πιθανότητες διάκρισης, εάν κάποιοι αποφασίσουν να αναμετρηθούν σε υψηλότερο επίπεδο. Ξεχώρισαν οι αθλητές  ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και MALOVANIECH ΠΑΥΛΟΣ
  • Classic bodybuilding  κατηγορία έως 1,80 cm ύψος άνδρες: Πιο συνειδητοποιημένοι στο ποζάρισμα. Συνολικά στις πλαϊνές πόζες εμφάνιζαν αδυναμίες ξεχώρισε το 35 –Μπουζιάνας που είχε αυτοπεποίθηση και το Νούμερο 38 που δεν κατανόησα για ποιο λόγο δεν μπήκε σε σύγκριση με τον μπουζιάνα ήταν ποιο έτοιμος! Να συγκριθεί.
  • Classic bodybuilding  κατηγορία πάνω από  1,80 cm ύψος άνδρες: Συμμετοχές,  5 αθλητών  παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα στην κάτω πλάτη –ραχιαίοι γλουτοί, μηριαίοι δικέφαλοι. Στην κατηγορία Classic bodybuilding   βασικότερη παράμετρος είναι το αναλογικό σχήμα σε σχέση με το βάρος όσο και να φωνάζουν οι απο κάτω φίλοι με φράσεις μπράβο και πάτα δεν βοήθα διότι εάν δεν έχεις τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν δύναται να κάνεις  τίποτα, οι κριτές σε ακτινογραφούν με το που βγαίνεις στην σκηνή. Δεν είναι οpen κατηγορία bodybuilding όπου με το πάτα, και μπράβο, θα βγάλεις κρυφούς μύες όπως και το σχήμα είναι δουλειά προετοιμασίας!

Γενικός Νικητής Classic bodybuilding   Γεώργιος Μπουζιάνας 

  • Γυναίκες BIKINI ύψος έως 1,63cm: Συμμετοχές 4 γυναίκες αθλήτριες, ξεχώρισε το No 44 πρώτη θέση ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ , Το Νο 46 έδινε φιλάκια, θέση κατάταξης 3 και ποζάριζε αισθησιακά!
  • Γυναίκες BIKINI ύψος έως 1,68cm: Συμμετοχές 4 γυναίκες Το Νο 50 είχε καλή κίνηση το Νο 49 Αντριάνα Καγιά πιο καλό φορμάρισμα. Σε διαγωνισμούς επιπέδου με δυσκολία η διάκριση.
  • Γυναίκες BIKINI ύψος πάνω από  1,68cm: συμμετοχές μόνο 2 γυναίκες Ποποβα Λουντμίλα  Νο 53 και πρώτη η Παπαγεωργίου Ελένη Νο 52 με καλές πιθανότητες  διάκρισης σε υψηλότερο  επίπεδο εάν βελτιωθεί.

Γυναίκες BIKINI γενική Νικήτρια Μαρία Έλενα Στρατή

  • Body fitness γυναικών ύψος 1,63cm:  Συμμετείχαν τρεις γυναίκες, πρώτη η Σοφία Μπαλαμπάνη όπως και στην Κρήτη,  αναμενόμενο αποτέλεσμα λόγω συμμετοχών.
  • Body fitness γυναικών ύψος 1,68 cm:  Συμμετοχές 5 γυναίκες αθλήτριες βελτιωμένες στην μυϊκότητα και φορμαρισμένες το Νο 59 -Βάγγερ ήταν βελτιωμένη αλλά αναδείχτηκε τρίτη.
    Η Χριστίνα Ζοργιανού με καλύτερο σχήμα  Νο 57 πρώτη θέση.

Γυναίκες Body fitness γενική Νικήτρια Σοφία Μπαλαμπάνη

  • Physique γυναικών: μόνο 2 συμμετοχές, σκληρή κατηγορία –bodybuilding που δεν είναι δημοφιλής στο ευρύ κοινό στην Ελλάδα,  πρώτη η Μουτοπούλου μετά τον αγώνα της Θεσσαλονίκης,  όπου και στην Αθήνα τα κατάφερε.

Mens Physique συμμετείχαν συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 20 αθλητές. Μια κατηγορία που είναι δημοφιλής στην νεολαία.

  • Mens Physique κατηγορία σε ύψος έως 1,75cm: Συμμετείχαν 10 αθλητές που ανέβηκαν στην σκηνή με ενθουσιασμό, σε μια κατηγορία που είναι δημοφιλής στην νεολαία αλλά και σε πολλούς αγώνες και διαγωνισμούς διαφορετικών  διοργανώσεων είναι η κατηγορία που τα τελευταία χρόνια προσελκύει το γενικό κοινό. Ξεχώρισε το  Ν0 72
  • Mens Physique κατηγορία σε ύψος έως 1,78cm:Συμμετείχαν 3 αθλητές πρώτος το Ν0  75
  • Mens Physique κατηγορία σε ύψος πάνω από 1,78cm: Συμμετείχαν 7 αθλητές πρώτος το Ν0 83
  • Νικητής Mens Physique Overall Ιωάννης Λιάσκας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ BODYΒUILDING 

  • Κατηγορία bodybuilding  master ηλικία 40-49 ετών:  4 συμμέτοχες . Ασύγχρονα  ποζαρίσματα  σε μια κατηγορία που στο εξωτερικό οι βετεράνοι bodybuilders  δεν πλησιάζονται , δυστυχώς στην Ελλάδα υποτιμάτε αυτή η κατηγορία διότι οι περισσότεροι κάνουν προπόνηση μόνο όταν είναι νέοι, μετά αδιαφορούν. πρώτη θέση Νο 84 ο Κακάνης Άγγελος.
  • Κατηγορία bodybuilding  master ηλικία άνω των 50  ετών: Μπράβο στο αθλητή με το Νούμερο 88 Δημήτρης Ψωμιάδης, good shape που δεν έχουν πιτσιρίκια!

Κατηγορία bodybuilding ανδρών έως 70 κιλά:  Συμμετείχαν 9 αθλητές, δυστυχώς οι περισσότεροι δεν ήταν για αγώνα εθνικού πρωταθλήματος, ξεχώρισαν δυο αθλητές ΝΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΜΩΙΣΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ.

Κατηγορία bodybuilding ανδρών έως 80 κιλά: Συμμετείχαν 8 αθλητές όπου αγωνίστηκε πάλι ο Μπουζιάνας, δεν εντυπωσίασε η κατηγορία με την συνολική εικόνα σε σχήμα και αναλογία μυϊκότητας, ξεχώρισαν από το σύνολο 2 αθλητές, πρώτη θέση Ζαχαράκης Μάριος.

Κατηγορία bodybuilding ανδρών έως 90 κιλά: Συμμετείχαν 8 αθλητές, Νο good shape από τους περισσότερους , κάποιοι είχαν άδεια πλάτη από μύες όπως και αδούλευτα πόδια για εθνικό επίπεδο. Δεν υπήρχε δυσκολία στους κριτές. Ξεχώρισαν δυο αθλητές Χειμώνας Δημήτρης 2η θέση και πρώτη θέση Βασιλικόπουλος Γεώργιος με καλό shape.

Κατηγορία bodybuilding ανδρών έως 100 κιλά: Συμμετείχαν 4 αθλητές. Αποφασισμένοι οι 2 από τους 4 στη κόντρα. Καλός ο Αλιμπάκης και προετοιμασμένος για τον αγώνα αναδείχτηκε πρώτος. Ματράκος και Σταυρουλάκης βγήκαν και οι δυο δεύτεροι! εάν ήταν γραμμωμένοι περισσότερο  δεν θα είχαν πρόβλημα.

Κατηγορία bodybuilding ανδρών πάνω απο 100 κιλά ? : Συμμετείχαν 2 αθλητές, σε μια κατηγορία που σε άλλες περιπτώσεις θα συμπεριλαμβανόταν με την κατηγορια των 100, εδω αγωνίστηκαν οι δυο μόνοι τους!  O Νεαρός Νικητής, Νίκος Μουσουνίδης θέλει προσοχή στην μέση (φαρδιά) για αγώνες στο εξωτερικό, και στον όγκο των δελτοειδών σε πρώτη φάση.

Γενικός Νικητής ο Αθανάσιος Αλιμπάκης 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

30Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ
 & ΦΙΤΝΕΣ
04/6/2017 Γαλάτσι, Αθήνα
 
1.Παίδων Οpen
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
1
ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Α.Σ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
 
 
 
 
 
 
2.Bodybuilding Juniors – OPEN
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
2
ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
2
3
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ
3
108
ΠΑΠΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ
3.Classic Bodybuilding Juniors – OPEN
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
4
ΦΡΥΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
2
5
ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
Α.Σ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
3
6
ΤΖΑΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ
4
7
ΚΑΡΝΤΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Α.Σ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
 
 
 
 
4.Men’s Physique Juniors
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
8
ΦΡΥΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
2
9
ΚΑΡΝΤΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Α.Σ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
3
10
ΡΕΤΖΕΠΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
Α.Σ.ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ ΑΘΛΟΣ
4
11
ΛΙΑΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
POWER HOUSE ΚΕΡΚΥΡΑΣ
5
12
ΡΑΦΑΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
6
13
ΓΙΑΝΤΣΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΣ
ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ
7
14
ΚΑΡΔΕΒΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
8
15
ΔΕΝΕΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
9
16
ΓΕΡΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
10
17
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
11
18
ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
Α.Σ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
 
 
 
 
 
5.Bikini Fitness Νεανίδων
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
19
ΜΗΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
2
20
ΘΗΒΑΙΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ
ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝ
3
21
ΚΑΓΙΑ ΑΝΤΡΙΑΝΑ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
 
 
 
 
6.Athletic Fitness
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
22
ΚΟΥΒΑΡΙΩΤΗΣ ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
2
23
ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
POWER HOUSE ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 
 
 
 
7.Classic Bodybuilding Ανδρών – 175cm
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
24
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ
2
25
MALOVANIECH ΠΑΥΛΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
3
26
ΝΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
4
27
ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
5
28
ΜΟΙΝΤΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
6
29
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
7
30
ΠΑΧΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΥΓΕΙΑ & ΔΥΝΑΜΗ
8
31
ΑΛΙΜΠΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Α.Σ.ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ ΑΘΛΟΣ
9
32
ΑΛΙΜΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α.Σ.ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ ΑΘΛΟΣ
10
33
ΤΣΑΒΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
11
34
ΝΤΕ ΑΖΕΒΕΝΤΟ ΚΑΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΥΓΕΙΑ & ΔΥΝΑΜΗ
 
 
 
 
 
8.Classic Bodybuilding Ανδρών -180cm
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
35
ΜΠΟΥΖΙΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α.Ο .ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
2
36
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Α.Ο .ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
3
37
ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ
4
38
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
 
 
 
 
9.Classic Bodybuilding Ανδρών OVER 180cm
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
39
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
2
40
ΜΗΛΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΑΣ
3
41
ΧΑΡΜΟΒΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ
4
42
ΤΟΠΟΛΙΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ
5
43
ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ
 
 
 
 
 
 
10.Bikini Fitness -163cm
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
44
ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
2
45
ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΩΡΑΙΑ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
3
46
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΑΡΙΣΤΗ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
4
47
ΜΠΑΡΟΥΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΟΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
 
 
 
 
11.Bikini Fitness – 168cm
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
48
ΑΦΕΝΤΡΑ ΕΛΕΝΑ
ΥΓΕΙΑ & ΔΥΝΑΜΗ
2
49
ΚΑΓΙΑ ΑΝΤΡΙΑΝΑ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
3
50
ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΧΑΡΑ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
4
51
ΤΣΙΜΠΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
 
 
 
 
12.Bikini Fitness OVER 168 cm
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
52
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Α.Σ.ΚΟΥΡΟΣ
2
53
ΠΟΠΟΒΑ ΛΟΥΝΤΜΙΛΑ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
 
 
 
 
 
 
 
 
13.Body Fitness  – 163cm
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
54
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
2
55
ΜΙΤΑΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Α.Σ.ΣΩΜΑΤΟΔΟΜΗ ΑΘΛΟΣ
3
56
ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ ΣΟΦΙΑ
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ
 
 
 
 
14.Body Fitness  – 168cm
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
57
ΖΩΡΓΙΑΝΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΥΓΕΙΑ & ΔΥΝΑΜΗ
2
58
ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
3
59
ΒΑΓΓΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΑΣ
4
60
ΚΡΟΠΟΒΝΙΤΣΚΑΓΙΑ  ΙΡΙΝΑ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
5
61
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΑΣ
 
 
 
 
15.Women’s Physique -OPEN
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
62
ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ
2
63
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΟΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
 
 
 
 
 
 
 
 
16.Men’s Physique -175 cm
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
64
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ
2
65
ΒΑΘΥΛΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΤΑΛΩΣ ΚΡΗΤΗΣ
3
66
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΤΑΛΩΣ ΚΡΗΤΗΣ
4
67
 ΓΚΟΥΣΜΠΑΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΚΟΥΡΟΣ
5
68
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
6
69
ΦΩΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
7
70
ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΚΟΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
8
71
ΠΑΧΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΥΓΕΙΑ & ΔΥΝΑΜΗ
9
72
ΔΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
10
73
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ
 
 
 
 
17.Men’s Physique -178 cm
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
74
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
2
75
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
3
76
ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
18.Men’s Physique + 178 cm
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
77
ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
2
78
ΜΑΤΣΙΩΖΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ
3
79
ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
4
80
ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΑΣ
5
81
ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
6
82
ΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
7
83
ΛΙΑΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
POWER HOUSE ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 
 
 
 
19.Bodybuilding Masters 40-49 age
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
84
ΚΑΚΑΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Α.Σ.ΜΑΚΕΔΩΝ
2
85
ΜΗΛΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΑΣ
3
86
ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ
4
87
ΤΣΙΤΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΑΣ
 
 
 
 
20.Bodybuilding Masters + 50 age
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
88
ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
2
89
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΦΟΙΒΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
3
90
ΛΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α.Σ.ΜΑΚΕΔΩΝ
 
 
 
 
 
 
21.Bodybuilding Ανδρών – 70kg
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
91
ΝΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
2
92
ΜΩΙΣΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
3
93
ΓΚΕΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
4
94
ΤΣΙΡΑΚΜΑΝΗΣ  ΑΡΓΥΡΙΟΣ
ΚΟΥΡΟΣ
5
95
ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
6
96
ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
7
97
ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
8
98
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ
9
99
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ
10
100
ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
 
 
 
 
22.Bodybuilding Ανδρών – 80 kg
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
101
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
2
102
ΠΥΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
3
103
ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Α.Σ.ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
4
104
ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
5
105
ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α.Σ ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
6
106
ΤΣΑΒΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
7
107
ΜΠΟΥΖΙΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α.Σ. ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
8
109
ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Α.Σ.ΑΘΛΟΣ
 
 
 
 
 
23.Bodybuilding Ανδρών – 90 kg
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
110
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α.Σ.ΕΛΛΑΣ ΝΟΥΣ & ΔΥΝΑΜΗ
2
111
ΛΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α.Σ.ΜΑΚΕΔΩΝ
3
112
ΣΩΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΑΣ
4
113
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Α.Σ. ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
5
114
ΒΑΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΛΩΣ ΚΡΗΤΗΣ
6
115
ΜΠΙΜΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
7
116
ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΘΗΝΩΝ
8
117
ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ
 
 
 
 
24.Bodybuilding Ανδρών – 100 kg
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
118
ΜΑΤΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΛΩΣ ΚΡΗΤΗΣ
2
119
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
3
120
ΑΛΙΜΠΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ
4
121
ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
 
 
 
 
25.Bodybuilding Ανδρών + 100 kg
A/A
No Αγώνα
Ονοματεπώνυμο
Αθλητικό Σωματείο
1
122
ΜΟΥΣΟΥΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ
2
123
ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ
 
 
 
 
 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα