Αρχική » Φιγουράτα Γυμναστήρια στην Πάτρα Icon fitness

Φιγουράτα Γυμναστήρια στην Πάτρα Icon fitness

by admin

Η Πάτρα δεν μένει πίσω, ρίχνει τις τιμές στα τάρταρα και ταυτόχρονα επιδιώκει να μπει στο club των πόλεων με τα μουράτα γυμναστήρια..αναφέρει παρακάτω η είδηση.


 Icon fitness στην οδό Αγίου Ανδρέου 137

[pp_gallery gallery_id=”27689″ width=”100″ height=”100″]

Ο «χάρτης» των γυμναστηρίων τελευταία αλλάζει και στην Πάτρα, καθώς στα παραδοσιακά γυμναστήρια έχουν προστεθεί και αλυσίδες γυμναστηρίων, 24ωρη λειτουργία καθώς και μεγάλες προσφορές σε τιμές με τις ετήσιες συνδρομές να μην ξεπερνούν  σε κάποιες περιπτώσεις τα 100 ευρώ!!!

2090942

Πριν από δύο περίπου μήνες ξεκίνησε τη λειτουργία του γυμναστήριο μεγάλης αλυσίδας, σε υπάρχοντα γυμναστηριακό χώρο, όπου η ετήσια προσφορά συνδρομής, το πρώτο διάστημα ήταν ιδιαίτερα χαμηλή, ενώ η λειτουργία του είναι 24ωρη! Γυμναστήριο που δίνει ιδιαίτερο βάρος στα προγράμματα και απευθύνεται περισσότερο σε γυναίκες έχει προσαρμόσει το αντίτιμο ανάλογα με τις φορές που πηγαίνει κάποιος να γυμναστεί, ευνοώντας αυτούς που καλύπτονται με δύο επισκέψεις την εβδομάδα, καθώς η τιμή ήταν ιδιαίτερα φθηνή.

2091032

Μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία του το Icon Fitness Greece στο κέντρο της Πάτρας, στο επιβλητικό κτήριο της πρώην Arena, το οποίο θα προσφέρει εκτός από μηχανήματα και ομαδικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα. Πρόκειται για το πρώτο γυμναστήριο Icon Fitness Greece στην Ελλάδα, ενώ αναμένονται και σε άλλες πόλεις.

Παράλληλα τα παραδοσιακά γυμναστήρια αντιμετωπίζουν τα νέα δεδομένα με εξειδίκευση και προγράμματα personal που είναι η τάση της εποχής.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα