Αρχική » Ο Dwayne Johnson μεταμορφώνεται σε άγριο bodybuilder

Ο Dwayne Johnson μεταμορφώνεται σε άγριο bodybuilder

by admin

Dwayne The Rock Johnson τι να πεις για αυτή την αγριάδα, για αυτό τον αρχέγονο ανδρισμό. Το σίγουρο είναι ότι Dwayne Johnson όσο πάει εμβαθύνει στην υποκουλτούρα και συνεχώς ποστάρει την προπόνηση, την διατροφή, και την φυσική του κατάσταση, περισσότερο και από επαγγελματία bodybuilder! Έχει ενθουσιαστεί με την μυική του πρόοδο, διότι κάθε χρόνο γίνεται πιο μυώδης.

wbcrga1yjitsctxeiijz

Ο Dwayne The Rock Johnson έχει βαλθεί να τους αγριεύει όλους

[pp_gallery gallery_id=”27592″ width=”100″ height=”100″]

Στην απονομή του επαγγελματικού διαγωνισμού Mr Olympia ο Dwayne ήταν καλεσμένος, αλλά πολλοί είπαν ότι ίσως να έκανε και μια πρόβα, για να δει από κοντά πως στέκεται δίπλα στους επαγγελματίες.
Ο Dwayne The Rock Johnson είναι από όλα, παλαιστής, ερωτικό σύμβολο, διαφημιστής οδοντόκρεμας! Ανερχόμενος bodybuilder, διασώστης ανθρώπων, πάνω από όλα όμως είναι γνωστός για την χαριτωμένη παλαιολιθική αγριάδα του!

OP21822

Τι να πεις για αυτή την αγριάδα για αυτό τον αρχέγονο ανδρισμό. Το σίγουρο είναι ότι Dwayne Johnson όσο πάει εμβαθύνει στην υποκουλτούρα και συνεχώς ποστάρει την προπόνηση την διατροφή και την φυσική του κατάσταση περισσότερο και από επαγγελματία bodybuilder!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”nUIX6SDgqHc”]


ronnie-cz-9c7403

δείτε επίσης εδώ 

Dwayne Johnson Δυναμική αγριάδα

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα