Αρχική » Rich Piana: Oσο πάει Δεν γουστάρει το κοκαλιάρικο σώμα!

Rich Piana: Oσο πάει Δεν γουστάρει το κοκαλιάρικο σώμα!

by admin

O Rich Piana είναι φορτωμένος ψυχολογικά. Έχει να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του δέρματος του. Έχει να αντιμετωπίσει τα σακατεμένα γόνατα του, που στηρίζουν όλο αυτό το υπερβολικό βάρος.

«Το να είσαι bodybuilder είναι το πιο χαζό πράγμα που μπορώ να κάνω στην κατάστασή μου»

Ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι στην πραγματικότητα τα 46 χρόνων και δεν είναι πλέον κατάλληλος για αυτό το άθλημα, αλλά είναι και όλες οι σοβαρές συνέπειες για την υγεία  του και οι επιπτώσεις που θα έχει.

Ο εθισμός είναι πιο σημαντικός από την υγεία

Παρ ‘όλη την προειδοποίηση  για την υγεία του ο Rich δεν μπορεί ακόμα να σταματήσει να “προπονεί” με δικά του λόγια το ζήτημα της υγείας. Δεν μπορεί να φανταστεί την απώλεια της μυϊκής του μάζας. Σε καμία περίπτωση δεν φαντάζεσαι τον εαυτό του ως έναν «skinny motherfucker »  Ως εκ τούτου, ο ίδιος απηύθυνε μήνυμα προς τους οπαδούς του, εκ των οποίων πιστεύει ότι κάποιοι από αυτούς  μαστίζονται από τέτοιες παρόμοιες σκέψεις. Κάποια μέρα ο Rich Piana ίσως τελειώσει  με τη χρήση στεροειδών. Διαφορετικά, σχεδόν μοιάζει ο ιδρυτής του 5%, ότι αργά ή γρήγορα θα υποκύψει στον εθισμό του.

Το video εξομολόγηση 


Σε άλλο video απαριθμεί τις επιτυχίες του ως επιχειρηματίας, που τα κατάφερε πουλώντας το σώμα 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα