Αρχική » Οι Αλγερινοί εκτιμούν τον Kevin Levrone τους αρέσει το αντριλίκι!

Οι Αλγερινοί εκτιμούν τον Kevin Levrone τους αρέσει το αντριλίκι!

by admin

Οι Αλγερινοί είναι φορτωμένοι, γκαζωμένοι στην προπονητική κόντρα, πιστεύουν στον Μυϊκό ανδρισμό όπως όλες οι χώρες της βορείου Αφρικής με πρωτοπόρα χώρα την Αίγυπτο. Εδώ η Λαϊκή κουλτούρα αναγάγει τα εντυπωσιακά Ντούκια ως τους νέους εθνικούς ήρωες. Ο βετεράνος kevin levrone (γεννημένος το 1965) το γνωρίζει αυτό, και σε αυτή την παγκόσμια τουρνέ προωθεί τον εαυτό του και τα συμπληρώματα του. Μετά από μια μέτρια καριέρα στην μουσική ο levrone κατανόησε πως έχει ένα παγκόσμιο κοινό ανθρώπων, που διψά να μάθει, “μυστικά και κόλπα” που θα τους βοηθήσει να γίνουν και αυτοί εντυπωσιακοί, μυϊκοί υπεράνθρωποι.

Οι αλγερινοί έχουν και το κάτι παραπάνω, μετά τα “επαναστατικά κλωτσίδια” που έδωσαν στους κατακτητές Γάλλους, και τον εξαραβισμό της αλγερινής κοινωνίας το bodybuilding μοιάζει ως κάτι το ονειρεμένο, που συνδέει την παράδοση με τον δυτικότροπο αντρισμό.

Αλγερινοί τους αρέσει ο προπονητικός τσαμπουκάς & ο Kevin Levrone

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”8mZPMyMyiw4″]


Kevin Levrone 2017 Training legs in Algeria – Road To Mr. Olympia

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”skXhiudHwo0″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα