Αρχική » GEC Laxoplex Αποσύρεται διότι περιέχει χημικό παπατζηλίκι!

GEC Laxoplex Αποσύρεται διότι περιέχει χημικό παπατζηλίκι!

by admin

Είναι γνωστό πια δημιούργησε μια πρωτεΐνη να τα οικονομήσεις, δημιούργησε ένα diet προϊόν για να απολαύσεις τα κέρδη. Εάν συμπεριλάβεις μέσα στο σκεύασμα και βελτιωτικές ουσίες, όλοι θα σε ευγνωμονούν και κατατροπώνεις τον ανταγωνισμό. Το ζήτημα είναι ότι στις ΗΠΑ το κυνήγι είναι αμείλικτο, αλλά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αυτή την ανυποψίαστη χώρα. όλοι πια πουλούν, ανεύθυνα και κερδοφόρα. Τι σημασία έχει!..ο ποιο Μουράτος στο facebook, ο ικανότερος Παπατζής -πωλητής στην πιάτσα,  είναι αυτός που έχει τον τελευταίο λόγο. Αυτός μόνο γνωρίζει τι έχει το κουτί, ή τον καθοδηγούν να λέει τι έχει!

Τώρα στο θέμα, η Genetic Edge Compounds εξέδωσε ανακοίνωση, ανάκλησης όλων των παρτίδων του προϊόντος GEC Laxoplex, διαιτητικού συμπληρώματος σε κάψουλες λόγω της μόλυνσης με αναβολικά στεροειδή και steroid-like substances. “Food and Drug Administration (“FDA”) analysis has found GEC Laxoplex to be tainted with anabolic steroids and steroid like substances”.

Το GEC Laxoplex πωλείται ως συμπλήρωμα διατροφής για την προώθηση – ενίσχυση των μυών. Η ανάλυση του FDA Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων στις ΗΠΑ, προσδιόρισε την παρουσία των αναβολικών στεροειδών και steroid-like substances σε κάψουλες του GEO Laxoplex, καθιστώντας το μη εγκεκριμένο φάρμακο μη ασφαλές, no established safety or efficacy. Το προϊόν είναι συσκευασμένο με κωδικό UPC 0058049984.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα