Αρχική » Τόσο όμορφη αλλά προτιμούσε τα αλογίσια!

Τόσο όμορφη αλλά προτιμούσε τα αλογίσια!

by admin

Στην Ελλάδα ο νόμος που αφορά τα αναβολικά στεροειδή δεν είναι τόσο σκληρός όσο σε άλλες χώρες. Εκεί η τιμωρία είναι βαριά, με αποτέλεσμα να σύρονται στα δικαστήρια νέες γυναίκες και άντρες , personal traines, αθλητές και dealers’ Μέσα στο παιχνίδι εισέβαλαν και οι σύγχρονες γυναίκες , πιο δυναμικές πιο φορμαρισμένες. Είναι οι νέες αμαζόνες που λιγουρεύονται προπονητές, μυϊκά λιγούρια και fans του ιντερνέτ.

Μπρίσμπεϊν –Αυστραλία: Την δευτέρα η Aneta Maria Siedlecka, 38 ετών, αθλήτρια του fitness και “fitness model” παραδέχτηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει ένα «horse drug» ή αλογίσιο φάρμακο!
Παραδέχτηκε επίσης την κατοχή περισσότερο από 50g της ισχυρής ορμόνης τεστοστερόνης και την κατοχή κλενβουτερόλης.

an
H Aneta Siedlecka στο Brisbane – Ανώτατο Δικαστήριο χθές 

Η κλενβουτερόλη είναι για την καύση λίπους και την μυϊκή ανάπτυξη, ένας  αναβολικός παράγοντας που μπορεί να καταπονήσει τον καρδιακό μυ. Χρησιμοποιείται νόμιμα στην βιομηχανία ιπποειδών για να βοηθήσει τα άλογα με την αναπνοή τους, αλλά είναι ποιο επικίνδυνο φάρμακο για τον άνθρωπο. Η κλενβουτερόλη ως ένας διαστολέας  των αεραγωγών για τα άλογα, χρησιμοποιήθηκε επίσης για την αύξηση του άπαχου κρέατος  σε ζώα. Όλα αυτά, για να είναι όμορφη με χαμηλό ποσοστό λίπους, και ευδιάκριτη μυϊκότητα.

anna-z

Η Aneta ήθελε να είναι fit και όμορφη χρησιμοποιούσε Anavar δείτε το παλαιότερο άρθρο

ANAVAR Αναβολικός πειρασμός για τους άνδρες και τις γυναίκες!


Παράλληλα η ίδια παραδέχθηκε την κατοχή εργαλείων «σε σχέση με το έγκλημα της παραγωγής επικίνδυνων φαρμάκων», στα οποία περιλαμβάνονταν ετικέτες, σύριγγες, γυάλινα φιαλίδια, καπάκια φιαλίδιων και σφραγίδες φιαλίδιων. Μια κερδοφόρα προπαρασκευή ενισχυτικών προϊόντων.

Η Aneta Maria Siedlecka  που ήταν δικτυωμένη στα κοινωνικά δίκτυα ως αθλήτρια και personal trainer,είναι συγκατηγορούμενη  με την Monica Alexopoulos…; Για κατοχή ουσιών όπως Oxandrolone ή Anavar, κλενβουτερόλη και αλπραζολάμη, ένα φάρμακο κατά του άγχους που μπορεί να είναι εξαιρετικά εθιστικό και επικίνδυνο αν γίνεται κατάχρηση.

δείτε επίσης εδώ 

Κλενβουτερόλη την αγαπώ τόσο πολύ!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα