Αρχική » Βασίλης Γρίβας και τα συμβόλαια!

Βασίλης Γρίβας και τα συμβόλαια!

by admin

Ο Βασίλης Γρίβας είχε συλληφθεί το 2011 ως εμπλεκόμενος στα κυκλώματα της νύχτας. Ο Βασίλης Γρίβας γνωστός και στον χώρο του body building είχε απασχολήσει τους αστυνομικούς την περίοδο της μεγάλης μάχης των συμμοριών στην περιοχή του Πειραιά.

Αναφέρει το http://planet-greece.blogspot.com

Ο άνθρωπος που η Ασφάλεια θεωρεί ως αρχινονό της αντίπαλης συμμορίας των νονών του Παναγιώτη Βλαστού, ο Βασίλης Γρίβας, ένας από τους πλέον καταζητούμενους “νονούς” παραδόθηκε αυτοβούλως στη δικαιοσύνη. “Καλησπέρα, ονομάζομαι Βασίλης Γρίβας. Ήρθα να με συλλάβετε”ήταν τα λόγια του 41χρονου τότε καταζητούμενου ενώπιον της 4ης Ειδικής Ανακρίτριας Πειραιά.

fgΟ Γρίβας όταν παραδόθηκε

Ο Γρίβας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ποινή κάθειρξης 7 ετών για διάφορα αδικήματα, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος στην ΓΑΔΑ. Οι άνδρες της Ασφάλειας δεν πίστευαν στα μάτια τους, αντοκρίζοντας τον καταζητούμενο αρχινονό μπροστά τους, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα έσπευσε να παραδοθεί, φθάνοντας μάλιστα στα δικαστήρια Πειραιά με ταξί!
Παράλληλα η ιστοσελίδα 15minutes.gr  παρουσιάζει την εμπλοκή του Βασίλης Γρίβα σε μια άλλη υπόθεση στο παρελθόν.


Αστυνομικός από τη Μονεμβασιά, έκλεισε “συμβόλαιο” με νονούς της νύχτας για να χτυπήσουν συγγενικό του πρόσωπο! Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό προκύπτει από τηλεφωνική συνομιλία  μελών του οργανωμένου εγκλήματος που κατέγραψε ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ, στις 10 Μαΐου 2010. Ο συγκεκριμένος διάλογος έχει απομαγνητοφωνηθεί και περιλαμβάνεται στη μεγάλη δικογραφία η οποία έχει σχηματιστεί μετά τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν  σε βάρος 217 νονών και μπράβων. Συνομιλητές είναι ο “νονός”, Βασίλειος Γ. Γρίβας, 41 ετών (έχει εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και καταζητείται) και ο μπράβος, Φίλιππος Ε. Λαμπράκης 46 ετών (έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους). Μεταξύ τους χρησιμοποιούν συνθηματική ορολογία όπως μανικιούρ, πεντικιούρ, πλαστική, μπότοξ που έπρεπε να κάνουν στο γαμπρό του παραγγελιοδόχου αστυνομικού!

Κατά τη συζήτηση μάλιστα αναφέρονται και στα χρήματα που πρέπει να ζητήσουν από τον αστυνομικό για τη “δουλειά” που θέλει να τους αναθέσει αναφερόμενοι σε “κατάλογο Delivery”!!

Ο συγκλονιστικός διάλογος Γρίβα – Λαμπράκη

Ολόκληρη η τηλεφωνική συνομιλία όπως δημοσιεύθηκε στο Βήμα έχει ως εξής:

ΜΠΡΑΒΟΣ: Α, να σου πω. Έχει τιμοκατάλογο DELIVERY να σε ρωτήσω κάτι, χαχαχαχα…
ΑΡΧΗΓΟΣ: χαχαχα.. Για πες
ΜΠΡΑΒΟΣ: Με πήρε ένας φίλος μπάτσος, είναι κάτω εκεί στη Μονεμβασιά και θέλει να περιποιηθώ ένα…τον γαμπρό του να πούμε, ε, να του κάνω τα νύχια…μπότοξ και τέτοια. Τα χρεώνουνε ρε μ…;
ΑΡΧΗΓΟΣ: Τώρα για μια πλαστική ρε φίλε…
ΜΠΡΑΒΟΣ: Όχι κοίταξε, για… θέλει… να κοντύνει τα δάκτυλα, τα πόδια, να κόψει τα νύχια… και τέτοια, κατάλαβες;
ΑΡΧΗΓΟΣ: Ναι ρε φίλε. Μανικιουρ – πεντικιούρ – πλαστική.
ΜΠΡΑΒΟΣ: Ναι
ΑΡΧΗΓΟΣ: Εεε… κι αγγειοπλαστική…
ΜΠΡΑΒΟΣ: Ναι…
ΑΡΧΗΓΟΣ: Εεεε… να σου πω… θέλει… αγγειοπλαστική.. στα πόδια;
ΜΠΡΑΒΟΣ: Ναι, ναι κανονικά. Ναι. Θέλει κανονικό…
ΑΡΧΗΓΟΣ: Από μακριά ή από κοντά;
ΜΠΡΑΒΟΣ: Όχι, από κοντά, από κοντά. Από μακριά στα πόδια γιατί φοβάται μην μπλέξει… Γιατί του πα. Του πα «εκεί θα με καλύψεις, θα με καλύψεις εσύ «.Του λέω «άμα θες». Αλλιώς…
ΑΡΧΗΓΟΣ: Ρε φίλε, εντάξει… παρ του κάνα… πες στο γιατρό… πες του κάνα τριάρι…
ΜΠΡΑΒΟΣ: Αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ. Τρία – τέσσερα χιλιάρικα να του πω, να πούμε…
ΑΡΧΗΓΟΣ: Ναι, ναι
ΜΠΡΑΒΟΣ: «Αλλιώς» του λέω «βάζεις» να… να του ‘λεγα «Βάζεις δύο τρία χιλιάρικα από μακριά να τελειώνουμε να πούμε…»
ΑΡΧΗΓΟΣ: Εσύ;
ΜΠΡΑΒΟΣ: Ναι, ρε
ΑΡΧΗΓΟΣ: Παραπάνω… Παραπάνω…
ΜΠΡΑΒΟΣ: Ναι, παραπάνω ας είναι. Κάνα έξι – εφτά χιλιάρικα από μακριά να τελειώνουμε να πούμε… Να μην έχω κάτι…
ΑΡΧΗΓΟΣ: Να σου πω κάτι; Όταν γίνει… η επέμβαση πωπού για να ανεβάσει κώλο…
ΜΠΡΑΒΟΣ: Ναι;
ΑΡΧΗΓΟΣ : Θα πάρουμε κάνα δεκάρικο…
ΜΠΡΑΒΟΣ: Α, θα πάρουμε, ε;
ΑΡΧΗΓΟΣ: Ναι, ναι!
ΜΠΡΑΒΟΣ: Α! Α!
ΑΡΧΗΓΟΣ : Ναι και τέτοια πάει…
ΜΠΡΑΒΟΣ: Αυτός θέλει τα άκρα… τα άκρα… τα άκρα θέλει αυτός.
ΑΡΧΗΓΟΣ: Α, εντάξει ρε φίλε. Είναι η αγγειοπλαστική στα πόδια… είναι για φλεβίτη ε; Ναι εντάξει…
ΜΠΡΑΒΟΣ: Χαχαχαχα. Ρε μ… τι κάνουμε στα σαρανταπέντε, τι ακούμε; Ε, θα του την κάνω την χάρη γιατί είναι μπάτσος και μου έχει κάνει καμιά – δύο καλές εκεί κάτω ο μ… να πούμε.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα