Αρχική » Αναβολικά σε σπίτι φοιτητή…Ε και;

Αναβολικά σε σπίτι φοιτητή…Ε και;

by admin

Ο φοιτητής εμπέδωσε την υποκουλτούρα, και αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο της επιτυχίας. Δεν έκανε κάτι παραπάνω από αυτό που καθημερινά πράττουν οι ντίλερ. Υπάρχουν πολλοί φοιτητές, που κάνουν χρήση αναβολικών στεροειδών, για να έχουν μια ανδροπρεπή εικόνα, για να αρέσουν στα κορίτσια, ταυτόχρονα οι γονείς δεν έχουν ιδέα. Τώρα, νέοι και φιλόδοξοι, μπήκαν και στο εμπόριο.

Παρακάτω η είδηση

Αναβολικά και μαχαίρια σε σπίτι φοιτητή

Φοιτητής που είχε ως χόμπι την γυμναστική είναι ο 25χρονος που συνελήφθη στην Κομοτηνή, έχοντας στην κατοχή του αναβολικά, μαχαίρια και φυσίγγια πολεμικών τυφεκίων. Οι πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της αστυνομίας για δράση του νεαρού στην διοχέτευση αναβολικών σε ενδιαφερόμενους αγοραστές αξιοποιήθηκαν και οδήγησαν στη σύλληψή του.  Ο 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί αθλητισμού, περί ναρκωτικών και περί όπλων, συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Απριλίου, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του εντόπισαν και κατέσχεσαν: 49 αναβολικά δισκία, 66 δισκία άγνωστης σύστασης, 2 μαχαίρια, συνολικού μήκους 26 και 23 εκατοστών, μία σιδερογροθιά, ένα φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου και ένα φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου (εκπαιδευτικού τύπου). Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

δείτε επίσης εδώ:

Έρευνα του ΑΠΘ για τη χρήση αναβολικών ουσιών σε αθλούμενους νέους

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα