Αρχική » Ο Πορνοστάρ Ζαφείρης που οφείλει πολλά στην γυμναστική!

Ο Πορνοστάρ Ζαφείρης που οφείλει πολλά στην γυμναστική!

by admin

Τουλάχιστον αυτός το δείχνει και το ομολογεί. Άλλοι γυμνασμένοι, και γυμνασμένες το έχουν ως επάγγελμα αλλά δηλώνουν αθλήτριες fitness, γυμνάστριες ή personal. Είναι μια μόδα, όπως πιο παλιά, που δήλωνες μοντέλο! Σήμερα η επικαιρότητα προωθεί την γυμναστική κουλτούρα, φόρας ένα κολάν ή ακολουθείς μια χημική θεραπεία και δηλώνεις επάγγελμα γυμναστική, ποστάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εικόνα σου, κάποιοι-ες συμμετάσχουν και σε διαγωνισμούς σώματος.

O Ζαφείρης Οικονόμου είναι γνωστός από τις ταινίες πορνό. Πριν λίγες ώρες αναρτήθηκε μια συνέντευξη του, όπου αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι η τσόντα θέλει ψυχή. Δεύτερον, παίζει σημαντικό ρόλο ο αθλητισμός. Εμένα με βοήθησε ότι από μικρός έκανα γυμναστική, δεν κάπνιζα και δεν έπαιρνα ναρκωτικά. Όλα αυτά βοηθούν πολύ στο σεξουαλικό τομέα. Σίγουρα παίζει ρόλο κι η άνεση λόγου. Εντάξει, δεν θα πεις και τίποτα μονόπρακτα, αλλά είναι καλό να έχεις την ατάκα, να ξέρεις να πεις δυο λόγια.

Ο Ζαφείρης Οικονόμου δίνει συμβουλές και κάνει παρατηρήσεις

Επίσης να ξέρουν ότι τα βοηθήματα (αναβολικά, βιάγκρα κτλπ) από μόνα τους δεν κάνουν κάτι. Για παράδειγμα υπήρχαν πολλά παιδιά που είχαν περάσει από casting. Θυμάμαι μια φορά περίμεναν στην ουρά πάνω από 50 άτομα για να δοκιμαστούν, μόνο ένας τα κατάφερε. Αν δεν το λέει η ψυχή του, δεν κάνεις»

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Fl0E_WSqYqU”]


 

Η Συνέντευξη του εδώ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα