Αρχική » Χασικλής & Bodybuilder η μαστούρα επιστήμη;

Χασικλής & Bodybuilder η μαστούρα επιστήμη;

by admin

Σκληρή προπόνηση, καθημερινή δίαιτα, επισκέψεις στους γιατρούς, εξετάσεις, τροποδοσολογικά σχήματα με αναβολικά στεροειδή, αγώνες, όλα αυτά δημιουργούν άγχος, ψυχολογική πίεση στην διάρκεια της προετοιμασίας του τρόπου ζωής ενός bodybuilder. Σε αυτό το άρθρο περιγράφω μια κουλτούρα που χαρακτηρίζεται σκοτεινή αλλά είναι αληθινή, πολλά εντυπωσιακά ΝΤΟΥΚΙΑ αλλά και μυώδεις γυναίκες, είχαν το χασίσι κοντά στην βελόνα με τα ανδρογόνα.
Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες δεν είναι νέα παιδιά που αποθανατίζουν μόνο φωτογραφίες για να τις αναρτήσουν στον προσωπικό τους λογαριασμό. Είναι αποφασισμένα άτομα που έχουν διαποτιστεί από το ανδρογόνο φάρμακο, και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα, νόμιμα και παράνομα, ταυτόχρονα ζητούν το αυτονόητο …να χαλαρώσουν, δεν είναι πλέον ντροπή το κάνουν και άλλοι, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

workout cannbis

Πολλοί Bodybuilders χρησιμοποιούν την Μαστούρα ως χαλαρωτικό βοήθημα..OK!

Εδώ και δεκαετίες πολλοί bodybuilders αλλα και άλλοι αθλητές  έχουν συμπεριλάβει και την κάνναβη – μαριχουάνα ως ένα χαλαρωτικό προϊόν, μια ουσία που τους απελευθερώνει και ταυτόχρονα τους αναζωογονεί πνευματικά. Δεν είναι οι μοναδικοί, το χασίσι έχει εισβάλει συνολικά στον αθλητισμό. Παράλληλα πολλοί αθλητές συνδυάζουν το κάπνισμα με παρεμφερή προϊόντα που περιέχουν μαριχουάνα. Στο bodybuilding η πίεση για καλύτερη εικόνα επιφέρει έναν αντιστρόφως καταπιεστικό και στρεσογόνο τρόπο ζωής. Η κάνναβη λύνει αυτό το πρόβλημα, διότι δεν αναμιγνύεται με την πληθώρα των χημικών ουσιών που εκχύνονται με τις ενέσεις, μέσα στο σώμα του bodybuilder. Ουσιαστικά δεν μπερδεύονται με το χαρμάνι των αναβολικών στεροειδών. 

Το ζήτημα έχει δυο σημαντικές παραμέτρους:

Α. είναι η επιστημονική που σαν στόχο έχει την δημιουργία σκευασμάτων που θα περιέχουν μαριχουάνα. Τα σκευάσματα αυτά έχουν ως στόχο να βοηθούν σε παθήσεις, στην μείωση του πόνου, στην αντιμετώπιση φλεγμονών, χωρίς να έχουν τις  ψυχοτρόπες επιδράσεις, της κάνναβης.
Ήδη, υπάρχουν προϊόντα τα όποια κυκλοφορούν σε μορφή σοκολάτας , επιθέματος στο σώμα, και στα οποία έχουν τροποποιηθεί  τα κανναβινομιμητικά μόρια, οι ουσίες χαρακτηρίζονται ως ψευθαισθησιογόνα φάρμακα, τα οποία επηρεάζουν τη λογική σκέψη.

B. είναι η κουλτούρα, πολλοί άνδρες και γυναίκες έχουν εντάξει την μαριχουάνα στο συνολικό αθλητικό style. Είναι μια διαφυγή από την καθημερινή ψυχολογική πίεση που επιβάλουν τα ρεκόρ η επιδίωξη για επιτυχία. Ταυτόχρονα είναι μια ηθική επιβράβευση για το πέρασμα μιας δύσκολης μέρας. Λίγο κάπνισμα με χασίσι στον καναπέ του σπιτιού προωθεί την ολοκλήρωση, σύμφωνα με την άποψη αυτών των ανθρώπων.

Φιλενάδες & αθλήτριες προωθούν την μαστούρικη κουλτούρα

FFF

ΧΑΣΙΚΛHΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ σε διαφορετικά αθλήματα

Ο κοινωνικός κομφορμισμός και η ηθική των ομοσπονδιών στέκεται εμπόδιο σε αυτή την νοοτροπία, δεν αποδέχεται τον χασικλή αθλητή, διότι τον έχει εντάξει στα υπερβατικά ιδεώδη του καθαρού του αμόλυντου που είναι παράδειγμα για την κοινωνία. Είναι ακόμη ποιο άσχημο διότι εάν το τρύπημα με τα αναβολικά στεροειδή θεωρείται  μια βρώμικη αλλά αναγκαία  υποστήριξη για τα ρεκόρ των μυών η χρήση μαριχουάνας ανατρέπει το ιδανικό μοντέλο.

Avery Collins καπνίζει αλλά και χρησιμοποιεί σοκολάτα κάνναβης

avery
Σε άλλους χώρους οι αθλητές έχουν βγάλει ντουντούκα .. “ναι μαστουρώνω και κάνω συνδυασμούς, εγώ νιώθω καλά!”Παράδειγμα o Avery Collins που καπνίζει αλλά και χρησιμοποιεί σοκολάτα κάνναβης. Ένας  αυξανόμενος αριθμός δρομέων μεγάλων αποστάσεων έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν κάνναβη στην προσπάθειά τους για την ψυχική τόνωση, την αυξημένη εστίαση και την ανακούφιση από τον πόνο, ο Collins είναι ένας από αυτούς που υπερασπίζεται τα οφέλη για τις προπονήσεις.

Floyd Landis υπέρμαχος της Μαστούρας

floyd-landis-tour-de-france-win

Ο νικητής  του αγώνα ποδηλασίας  Tour de France, Floyd Landis (που αργότερα του αφαιρέθηκε ο τίτλος για χρήση συνθετικής τεστοστερόνης), χρησιμοποιεί την κάνναβη για την καταπολέμηση του χρόνιου πόνου του ισχίου, παράλληλα ξεκίνησε μια σειρά προϊόντων από ψυχαγωγική μαριχουάνα με την ονομασία Floyd’s of Leadville.

Jim McAlpine έβαλε  την μαστούρα στην γυμναστική

JOSH_FOGEL-261

Ο Jim McAlpine ιδρυτής των 420 Games “αποσκοπεί στην αλλαγή της προοπτικής για την κάνναβη και τους ανθρώπους που τη χρησιμοποιούν ως μέσο για ένα υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής”
Τον περασμένο Μάιο, o βετεράνος αρσιβαρίστας, κολυμβητής ανοιχτής θαλάσσης και χρήστης κάνναβης ανακοίνωσε ότι θα έχει ένα πρότυπο χώρο γυμναστικής, ένα κέντρο – ξενοδοχείο  γυμναστικής / ευεξίας στο Σαν Φρανσίσκο που θα επιτρέπει στα μέλη να καταναλώνουν προϊόντα μαριχουάνας στο χώρο του ξενοδοχείου, υπό την επίβλεψη επαγγελματιών του fitness που ονομάζονται Canna-πεπειραμένοι!

arni

“Είναι πάντα ένα τεράστιο μέρος της κουλτούρας του bodybuilding το να καπνίζουν”, λέει ο McAlpine, υπενθυμίζοντας τη σκηνή  στο ντοκιμαντέρ του 1977 «Pumping Iron» όπου ο κατά επτά φορές Mr. Olympia νικητής Arnold Schwarzenegger εμφανίζεται με ενθουσιασμό να καπνίζει μπροστά στο  κοινό. “Όλοι μας το έκρυψαν. . Αλλά η συλλογική συνείδηση έχει αλλάξει για να απομακρύνει  αυτό το στίγμα. Είναι σαν να βγαίνει από την ντουλάπα ένα γκέι άτομο. Το είχε κρύψει όλη τη ζωή του ως αθλητής. Αλλά τώρα μπορεί να σηκωθεί και να αισθάνεται  περήφανος γι ‘αυτό!”

“Η κάνναβη βοηθά το μυαλό σας να μπει σε μια κατάσταση ροής ως αθλητής” λέει ο McAlpine. “Είτε το σκι ή το τρέξιμο ή τα βάρη που σηκώνετε στο  γυμναστήριο, η κάνναβη μπορεί να ξεκλειδώσει το δυναμικό του μυαλού σας να επικεντρωθείτε στο άθλημα που συμμετέχετε”

H “πρόταση 64” που στήριζε την νομιμοποίηση της κάνναβης στην Καλιφόρνια την πολιτεία  του πρώην κυβερνήτη της Άρνολντ “Governator” Σβαρτζενέγκερ την ανέδειξε ως την πρώτη πολιτεία της Αμερικής όπου όσοι είναι πάνω από 21 ετών μπορούν να έχουν στην κατοχή τους έως και 170 γραμμάρια κάνναβης και να καλλιεργούν έως και έξι φυτά από τα οποία μπορούν να πουλάνε με φορολογία 15%.

Ο προπονητής  των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς  Steve Kerr χρησιμοποιεί κάνναβη ως φάρμακο 

151dbebe84ebe4ad345be00f50cc31a9

Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς Steve Kerr, ο οποίος παραδέχτηκε την προσπάθεια του για μείωση στον πόνο στην πλάτη χρησιμοποιώντας κάνναβη ως φάρμακο. Σε ένα podcast  – δήλωση τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Kerr εξέφρασε την ελπίδα ότι το ΝΒΑ θα εξετάσει την άρση της μαριχουάνας από τον κατάλογο απαγορευμένων ουσιών. “Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι καλύτερο για το σώμα σας από  το Vicodin” δήλωσε ο Kerr.

Στο UFC ο σχολιαστής και κάτοχος μαύρης ζώνης στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου Joe Rogan, υποστηρίζει την χρήση κάνναβης ως ουσία που βοήθα να προπονείσαι σκληρότερα και αποδοτικότερα σε αυτό το επίπονο άθλημα. Στο UFC ο welterweight Nate Diaz το χρησιμοποιεί ακόμη και για τη θεραπεία των συμπτωμάτων της διάσεισης και στις χρόνιες τραυματικές εγκεφαλοπάθειες.

FDA

Ο FDA Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ στις ΗΠΑ δεν έχει εγκρίνει κανένα φαρμακευτικό προϊόν που να περιέχει μαριχουάνα ή να έχει οποιαδήποτε ένδειξη. Αυτό σημαίνει ότι ο FDA δεν έχει αναγνωρίσει ότι κάποιο προϊόν είναι ασφαλή ή αποτελεσματικό για τη θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας ή κατάστασης.

Επιπλέον, οι χρήστες αντιμετωπίζουν ορισμένους κινδύνους που έχουν αυξηθεί πιο έντονα τα τελευταία χρόνια λόγω της αυξανόμενης επίδρασης της μαριχουάνας. Η έρευνα δείχνει ότι η κατανάλωση κάνναβης, ιδιαίτερα σε μεγάλες δόσεις (πάνω από 100 mg) και για τους χρόνιους χρήστες, μπορεί να βλάψει την βραχυπρόθεσμη μνήμη και να μειώσει την εγρήγορση, περιορίζει την ικανότητα των πνευμόνων, και ενέχει αυξημένη επίπτωση για καρδιακή προσβολή.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας διαπίστωσε ότι η χρήση κάνναβης μπορεί να προκαλέσει αυτό που ονομάζεται transient ventricular regional ballooning ή TVRB της καρδιάς, μια μορφή καρδιο – μυοπάθειας, που μπορεί να αποδυναμώσει τον καρδιακό μυ και μιμείται τα συμπτώματα της καρδιακής προσβολής.

Tο Colorado Board of Health, Sisley’s που υποστηρίζει ότι  υπάρχουν  ήδη σημαντικά δεδομένα που υποδηλώνουν ότι η κάνναβη μπορεί να προωθήσει τη νευροπροστασία

cdphereport

Από την άλλη πλευρά ο FDA έχει εγκρίνει έρευνα για θεραπεία βετεράνων αθλητών του NFL που πάσχουν από Διαταραχή μετατραυματικού στρες ( PTSD ) την έρευνα την επιχορηγεί με $ 2 εκατομμύρια το Colorado Board of Health, Sisley’s που υποστηρίζει ότι υπάρχουν ήδη σημαντικά δεδομένα που υποδηλώνουν ότι η κάνναβη μπορεί να προωθήσει τη νευροπροστασία. Το Colorado Board, θα ξεκινήσει μια μελέτη για τους παίκτες  του NFL και τη χρήση ιατρικής μαριχουάνας στα τέλη του 2017 “ αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για τους αθλητές που αντιμετωπίζουν πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. Θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο πρόληψης για την θεραπεία βλαβών του εγκεφάλου”

δείτε επίσης εδώ:

 Επιτέλους Μαστούρη έχεις το γυμναστήριο σου!
marijuana-gym_thinkstock_759-e1489793634824

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα